מקרטעות: תיקו חלש בין ערערה לבאקה אל גרבייה
משחק נטול מצבים (נזיה סולטן)
מאת: דאפר מחאמיד | 29.11.20 | 09:40
חניכיו של מוחמד סמארה שלטו במשחק אבל לא הגיעו ליותר מידי מצבים. סמארה: "חסרה לנו רגל מסיימת". בראון: "אחד המשחקים החלשים שלנו העונה"
הפועל באקה אל גרבייה ובני ערערה קיוו לפתוח את העונה ברגל ימין ורצו להשיג שלוש נקודות, אבל שתי הקבוצות ניסו בעיקר לא לספוג ולכן המשחק הסתיים בתיקו מאופס.
המחצית הראשונה הייתה בשליטה של ערערה אבל גם באקה הגיעה להזדמנות של משה דבורה שבעט ליד הקורה. מהצד השני וליד צידאווי בעט נהדר אבל מעל המשקוף. המחצית השנייה הייתה חלשה כאשר בלם באקה אביב חדד הגיעה להזדמנות בודדת ונגח מעל המשקוף.
מאמן באקה, אלעד בראון, סיכם: "לא היה כדורגל במשחק הזה ולא היינו טובים. זה היה אחד המשחקים הפחות טובים ובכל זאת אקח את הדברים הטובים בהגנה והעובדה שלא ספגנו שער והפנים כבר ליום שלישי".
מאמן ערערה, מוחמד סמארה, אמר לאחר המשחק: "אני לא חושב שהצגנו יכולת לא טובה ואני חושב שהיינו טובים במחצית הראשונה והגענו להרבה הזדמנויות ובמחצית השנייה היינו פחות טובים. הייתה חסרה לנו רגל מסיימת והיו לנו מספיק הזדמנויות לנצח את המשחק. באקה בכלל לא הגיעו לשער וזה לזכותם של השחקנים שעמדו טאקטית בצורה טובה".
תגובות
+ הוסף תגובה