מאת: שלומי והבה | 16.11.20 | 08:04
הפועל אדומים אשדוד היא אחת המועמדות העיקריות להילחם העונה על עלייה לליגה הלאומית וזאת כי המאמן, יובל נעים, בנה שלד איכותי ובראשו יעמוד מלך שערי הליגה, אוהד קדוסי.
קדוסי מודע להכנה הלא פשוטה ואמר: "זאת לא תחילת עונה רגילה כאשר היו לנו הפסקות ועצירות וזה לא פשוט. אנחנו מתקדמים מאימון לאימון וממשחק למשחק. העונה הזאת לא תהיה קלה".
ביום שישי הרשימה הקבוצה כאשר הביסה את הפועל אשקלון בתוצאה 0:5, קדוסי הרשים עם צמד שערים אך לא מתרגש: "זה מתחיל להיראות טוב ובאנו יותר מוכנים מהפגרה הקודמת ונקווה שזה יבוא לידי ביטוי בליגה. רצינו להשתתף במשחק הגביע אבל לצערנו שערייים פרשו ועלינו אוטומטית כאשר קיווינו שהמשחק הזה ישמש כמשחק הכנה לליגה".
קדוסי גם מודע שהסגל עדיין לא סגור ואמר: "אנחנו עוד צריכים להתחזק ואני מאמין שמי שצריך לדעת יודע את המצב. אני מאמין שנביא עוד שחקני חיזוק שיעזרו לנו".
תגובות
+ הוסף תגובה