חוזר לשער. זיסקינד (דאפר מחאמיד)
מאת: דאפר מחאמיד | 07.11.20 | 09:50
השוער שנפצע בתחילת העונה שעברה מספר על התהליך שעבר בחודשים מאז הפציעה וגם על הפגיעה הקשה בתקופת הקורונה
נגיף הקורונה פגע במשפחות רבות בישראל ובעולם ולבטח גם בעולם הכדורגל, אבל ישנם שחקנים שנפגעו עוד קודם לכן והקורונה עיכבה את חזרתם למגרש. אחד כזה הוא השוער, חיים זיסקינד, שפתח את העונה שעברה בהפועל אום אל פאחם בליגה הלאומית, נפצע בצורה קשה כבר בחודש אוקטובר אך העונה הוא חזר לכשירות מלאה ולשער מכבי ריינה.
בראיון מיוחד מספר השוער על התהליך שעבר, מטרות לעונה הקרובה והפגיעה הכלכלית בקורונה.
איך זה לחזור לכר הדשא?
"הרגשה מדהימה. אני אוהב ומשחק כדורגל שנים רבות וגם מאמן ילדים ובשבילי זאת הייתה חוויה לחזור לדשא. חזרה לכדורגל היא בעיקר בגלל התשוקה שזה הרבה יותר מכסף".
בכלל התקופה האחרונה פגעה קשות בקבוצות ליגה א'?
"אין ספק כי קשה מאוד להיכנס לכושר משחק ואז שוב עוצרים ומחזירים. למרות זאת מדובר במכה שהיא בכל העולם וזה מעט מנחם שזו צרת רבים והכי חשוב להיות בריא וצריך לכבד אנשים שמקבלים החלטות".
מה המטרה של מכבי ריינה העונה?
"המטרה שלנו ברורה והיא צמרת הליגה. ברגע שהביאו כל כך הרבה שחקנים בכירים ויש פה באמת סגל מדהים אז אנחנו רוצים להגיע כמה שיותר גבוה".
כמה הקורונה פגעה בך בפן הכלכלי?
"נפצעתי באוקטובר שנה שעברה ועד חודש ספטמבר לא קיבלתי כסף מביטוח לאומי וזה עוד כשחקן בליגה הלאומית וזה אבסורד. יש שחקנים שהתפרנסו עד שסגרו את הליגה ולא קיבלתי כלום וזה פגע בי ובמשפחתי".
תגובות
+ הוסף תגובה