סוער בכסייפה: שחקנים ביקשו לעזוב, ראשי המועדון זועמים

שחקני כסייפה (דף הפייסבוק של המועדון) שחקני כסייפה (דף הפייסבוק של המועדון)
מספר שחקנים בכירים פנו לעורך דין בכדי לתבוע את המועדון בטענה שפגעו בשכרם. בכסייפה הגיבו: "צר לנו על כפיות טובה של השחקנים ורעבתנות"

 רק לפני יותר משבוע ימים יצא מועדון ספורט כסייפה למחנה אימונים בטורקיה, כאשר אליו לא יצאו חלק מהשחקנים אך כולם הופתעו לגלות כי חלק מתשלום המחנה היה על חשבונם של השחקנים ואף היו כאלה שלא הגיעו למחנה ושכרם נפגע.

מעבר לכך שחקנים בכירים זעמו כאשר במהלך המחנה הודיעו ראשי כסייפה שהשחקנים יוצאים לחל"ת. בימים האחרונים החליטו חלק מהשחקנים הבכירים לבקש ולעזוב את הקבוצה ואף פנו לעורך דין בכדי לדרוש את כספם. שחקן בכיר אמר: "ההתנהלות של כסייפה היא התנהלות של ליגה ג' וכל מי שמנהל שם את הקבוצה צריך להתבייש שהוא שולח שחקנים לחל"ת במהלך המחנה".

בכסייפה לא נותרו חייבים ושלחו מסר חריף: "ראשית לגבי שחקן שלא הגיע למחנה וכספו ירד אז זאת בגלל הסיבה שנקנה עבור אותו שחקן כרטיס טיסה ורק יום לפני המחנה הוא הודיע שלא יגיע ואנחנו לא רואים זאת בעין יפה.

לגבי שאר הטענות? צר לנו על כפיות טובה מצד השחקנים שחלקם לא היו מוציאים קבוצה בליגות נמוכות יותר וקיבלו הזדמנות. כסייפה עשתה הכל על מנת להימנע מחל"ת כאשר ברוב קבוצות ליגה א' השחקנים לא קיבלו אגורה ואצלנו קיבלו חלק מהשכר.

הרעבתנות של השחקנים גורמת לבעלי מועדונים 'להקיא' מיחס שכזה ולא פלא שהמועדונים אחרים מדברים על שחקנים שבאים 'לעשות סיבוב'. כסייפה תהיה קבוצה טובה ובריאה כאשר תידרש לחזור לאימונים. בכל מקרה כל שחקן שירצה לעזוב אז חשוב שיזכור כי הכרטיס שייך לכסייפה ואף אחד לא ישוחרר ללא תמורה".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כסייפה יורדת ראשונה
(קריית גתי: 21:00 26-10-2020)
מי שעלה בצורה שעלה לא תיהיה לו ברכה והמבין יבין.
2
בושה
(אחד שמכיר: 23:51 26-10-2020)
מתי תילמדו ששחקני כדורגל רובם כמו נערות ליווי שלא מענין אותם כלום רק כסף עדנן אל תהיה פרייר תתנהג כמו סרסור זה מה שמגיע להם בהצלחה
3
גועל נפש של שחקנים
(עירוניה: 06:17 27-10-2020)
בגלל שחקנים כאלה הליגה הזו הפכה למגעילה תנו לילדים לשחק ולא לאלו שבאים לשמור על גיזרה ולקחת כסף הזקנים האלה שאין להם איפה להתקדם מגעילים איכס
4
עדנאן
(אמיר: 07:02 27-10-2020)
הם יצאו למחנה עשו טיול נהנו ועכשיו רוצים לברוח תתעורר עדנאן אתה ישן בעמידה והמבין יבין
5
שחקנים זה עם כפוי טובה
(תתבישו השחקנים : 11:15 27-10-2020)
תאבי בצע שחקני כדורגל
6
כסייפה
(נסאסרה : 11:41 27-10-2020)
עדנאן אתה חושב זה כסף שלך .זה של המעוצה..
7
בושה
(עמנוואל: 14:50 27-10-2020)
עדנאן אוכל בתחת אחרה שנגמר הקיף הוא נזכר בכאב. תלמד לנהל ואל תבקה על הכסף שלא הרבחת
8
תהיו חזקים
(אחד שעוקב: 21:11 27-10-2020)
עדנן ואמיר תהיו חזקים אני יודע שאתם נותנים את נישמתכם לקבוצה עדנן תהיה חזק כי רוב השחקנים הם כפויה טובה מאמין שתצליחו
9
ללאומית
(כסייפה: 11:13 28-10-2020)
אמיר ועדנאן אתם שכונה. אין מה לעשות…
10
שכונה
(עבד: 18:44 29-10-2020)
אין מה לדבר קבוצה של שכונה עדנאן הזה כפוי לטובה , התנהלות פח כסייפה , זבל של אנשים

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?