בראון: "קשה לסמן מטרות בשלב הזה כי יש חוסר וודאות מוחלט"
חי באי וודאות. בראון (PayPerLens)
מאת: שלומי והבה | 19.07.20 | 08:53
מכבי הרצליה מתקשה להתחיל את ההכנות לעונה הבאה ומחכה להוראות של ההתאחדות לכדורגל לגבי פתיחת העונה
הקבוצה של אריאל שיימן רשמה את אחת העונות הקשות בהיסטוריה שלה כאשר הייתה קרובה לירידת ליגה, אבל עוד לפני ההודעה על סיום מוקדם הצליח המאמן, עידן בראון, לייצב את הקבוצה ולשרוד.
בניגוד לקבוצות אחרות במחוז הדרומי שכבר החלו להתאמן אז בהרצליה ממתינים להתפתחויות בהתאחדות לכדורגל. בראון עצמו התייחס לסוגיה: "ישנו חוסר וודאות מאוד מוזר ואלו דברים שאנחנו לא רגילים אליהם ומצד שני אנחנו צריכים להסתגל למצב הקיים וכולנו תקווה שהכדורגל יחזור כי התגעגענו. עוד לא עשינו החתמות וחלק מהאסטרטגיה שלנו זה להמתין להוראות ההתאחדות ולהבין כיצד תיראה העונה הבאה".
בכל זאת קבוצות רבות כמו אדומים אשדוד, ירמיהו חולון ושמשון כפר קאסם בונים קבוצות איכותיות?
"אין ספק שיש קבוצות שעושות רכש נהדר ומגיע להם קרדיט על כך שמביאים כסף מהבית ואנחנו בדרך שלנו נבנה קבוצה אטרקטיבית. נקווה שנחזור לדבר רק על כדורגל וכבר הרבה זמן מאז ששיחקנו את המשחק האחרון".
מה המטרות של מכבי הרצליה בעונה הבאה?
"בכנות אני לא רוצה לתת עכשיו סיסמאות אם נהיה בצמרת או בתחתית כי זה לא רציני ועוד לא עשינות את ההכנות המתאימות, כאשר אנחנו לא יודעים מה יהיה לגבי התקציב או הסגל והתשובות המדויקות יהיו בעוד חודש".
תגובות
+ הוסף תגובה