קבוצות ליגה א' להתאחדות: "רוצים תשובות בשבועיים הקרובים"

מחכים לתשובות מההתאחדות מחכים לתשובות מההתאחדות
ישנה אי וודאות בקרב קבוצות רבות בליגה א' לקראת פתיחת האימונים כאשר יש גם חשש לפתיחת העונה הבאה. "לא יכול להיות שנפתח את הליגה ונשלם לשחקנים ובסוף הכל יבוטל"

הידיעה הבלעדית ב"דאבל פס" בשבוע שעבר סביב החשש כי פתיחת הליגות הנמוכות יידחו, ולאור העלייה בתחלואת נגיף הקורונה, ישנו חשש גדול בקרב קבוצות בליגה א' לגבי פתיחת האימונים בהעונה הבאה.

לאחרונה הודיעה ההתאחדות על אישור פתיחת האימונים בליגות הנמוכות, כאשר בשלב זה האימונים ללא מגע, ובקרב הקבוצות לא יודעים אם יהיה אפשרי לקדם את האימונים כאשר בעוד מספר שבועות יצטרכו הקבוצות גם להתחיל את לשלם משכורות לשחקנים.

"אנחנו רוצים תשובות בשבועיים הקרובים בכדי לדעת כיצד להיערך לעונה הבאה" אמר גורם באחת הקבוצות והוסיף: "לא יכול להיות שנפתח את האימונים ונשלם כסף לשחקנים ואז הכל יבוטל".

בהתאחדות לכדורגל ציינו כי בשלב זה אין שינוי בתוכניות והליגה צפויה להיפתח כסדרה, אך גם הם נמצאים בשיחות יומיות עם נציגי משרד הבריאות ואם אכן רמת התחלואה תעלה אז גם האופציה של דחייה תיהיה על השולחן..

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כדורגל
(ביבי : 09:59 15-07-2020)
לא היה כלום כי אין כלום ולא יהיה כלום ...אני ידאג שההתאחדות תפשוט רגל !! ביזיון !! שולח שם את כולם לבידוד מוחלט
2
בטוח של יפתחו את הליגה
(יוסי: 08:03 15-07-2020)
המהירות מהשטן לא לשלם לשחקנים חבל על הזמן והכסף בציבורי

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?