מכבי פרדיס שכחה מזמן את הפתיחה הגרועה של העונה. סדרה של 8 ניצחונות רצופים העמידה אותה ערב המחזור במקום השני, שתי נקודות בלבד מהמוליכה, פרדס חנה/כרכור. מולה התייצבה מכבי ברקאי, הקבוצה אולי הכי מיוחדת בליגה כשגם לה בסתר שאיפות עלייה.
המחצית הראשונה הייתה בשליטה מוחלטת של מכבי פרדיס אם כי זו התקשתה לרפוץ את המערך הצפוף של ברקאי. ההזדמנות הממשית הראשונה הייתה בדקה ה 20 כאשר הבלם, חאלד בראמה הקשית מעל הגנת ברקאי לעברו של אחמד דהוד שנשאר לבד מול השוער, שניר מלכי שעצר את הבעיטה הראשונה ואח"כ את הריבאונד בזינוק כפול.
אבוערישי נוגח למשקוף שניר מלכי השוער של ברקאי משקיף.(צילום: שלומי גבאי)
במחצית השנייה התאזן המשחק לאחר שמאמן הזמני של ברקאי, איציק טפירו ביצע שני חילופים כאשר הכניס למשחק את קלוד מלכה שחגג זה לא מכבר 40 ואת דני מסייב בן ה-35.
השניים ניצלו את ניסיונם והכניסו סדר במשחק של ברקאי. בדקה ה-72 קלט מלכי כדור קרן ושלח בבעיטה מהירה שהגיעה עד לרחבת ה-16 של פרדיס. קלוד מלכה הקדים את הבלם, שמוליק לוי, שוער פרדיס שגה כשיצא קדימה ומלכה הוותיק נגח בקשת מעליו.
חלוץ פרדיס אבו ערישי (באפור)משקיף מרציאנו קפטן ברקאי.(צילום: שלומי גבאי)
המשחק התחמם ולא פעם נשמעו שחקני פרדיס מאיימים על עמיתיהם מברקאי שאם לא ינצחו "זה לא ייגמר בטוב". בברקאי הבינו את "המסר" והחליטו להזמין את המשטרה, מה שבדיעבד התברר להיות צעד נבון.
פרדיס הפעילה לחץ מסיבי על שערה של ברקאי ובדקה ה-85 נגח אותו אחמד דהוד למשקוף.
שריקת הסיום של השופט, אור בן מלך נתנה את האות לפריצתה של מהומה גדולה כשאנשי פרדיס ניסו לתקוף את שחקני ברקאי. רק כשהגיעה המשטרה נרגעו הרוחות ללא צורך בביצוע מעצרים.
חאלד ברמה(18) מנסה לעצור את אורן גולן.(צילום: שלומי גבאי)
הניצחון של ברקאי משרת כמובן, את האינטרסים של פרדס חנה/כרכור ששמרה על פער 5 הנקודות אותו יצרה ביום שישי לאחר הניצחון 0:1 על נווה שאנן.
תגובות
+ הוסף תגובה