מאת: שלומי והבה ומיכאל וייסרמן | 30.06.20 | 11:01
הפועל מרמורק תתייצב הערב למשחק המכריע של העונה כאשר תפגוש בגמר המחוזות את הפועל כאוכב. הקבוצה מרחובות רוצה להגיע בשיא המקצוענות למשחק והשחקנים יעבירו את היום בכפר המכבייה ומשם יגיעו למשחק באצטדיון רמת גן.
בכדי לאפשר שקט מקצועי העביר האיש החזק של הקבוצה, מוטי אברגיל, את שכר השחקנים על החודש האחרון עוד לפני המשחק וכעת מקווים במרמורק כי יצטרכו לשלם גם את מענקי העלייה ובמידה והקבוצה תעשה את העבודה.
מי שצפוי להיות איש המפתח הוא השוער הותיק אבי איבגי שסיפר על ההכנות: "במגבלות הזמן שהיו לנו אז עשינו הכנות טובות. זה יהיה קשה כי שלושה חודשים לא שיחקנו ועדיין כל אחד יצטרך להביא את הלב שלו במשחק הזה".
"יש לנו שחקנים בעלי ניסיון והצוות המקצועי החדש הוא צוות נהדר. הצוות הזה אימן בעבר ומדובר כרגע במשחק אחד ככה שאני לא חושב שתהיה השפעה על שינוי המאמן. בסופו של דבר השחקנים אם אלה שמשחקים".
"אין ספק שכל חיסרון של שחקן בתקופה הזאת יכול להשפיע ואחרי זמן מסוים במשחק זה כבר לא יורגש. נבוא להתמודד מול קבוצה טוה ואין טעם לדבר על מי שלא נמצא".
"זאת הייתה השאיפה שלנו והובלנו את הליגה בחלק גדול מהמחזורים ורצינו לעלות מהמקום הראשון כי נבנתה כאן קבוצה לעלייה ועושים הכל כדי שזה יקרה הפעם אבל נצטרך לשחק ממשחק למשחק".
תגובות
+ הוסף תגובה