חוזר להרצליה. ניסטל (שלומי גבאי)
מאת: דאפר מחאמיד | 24.06.20 | 08:06
מאמן הפועל הרצליה חושב גבוה ואף מאמין שהקדנציה השנייה שלו במועדון תגיע יחד עם הישגים גדולים
המאמן, מומו ניסטל, חוזר לליגה א' ויאמן העונה את הפועל הרצליה. ניסטל שהעלה את הפועל חדרה לליגה הלאומית ואף סיים בפלייאוף העליון בקדנציה הקודמת בהרצליה, מקווה להיות במקום גבוה יותר.
בעונה האחרונה אימן ניסטל בקבוצת הנוער של חדרה אך נכשל בה: "התקופה שלי בנוער של חדרה הייתה קצרה ואפילו לא סיימתי שם את הסיבוב. בסופו של דבר בגלל הקורונה הקבוצה נשאר בליגה וכולם מרוצים. הגענו לסיכום עם חדרה וכולנו יצאנו מאושרים וחברים והפועל חדרה תהיה בליבי לעד".
אתה חוזר להרצליה?
"נכון. אני חוזר לקדנציה נוספת והפועל הרצליה זה מועדון שנתן לי להתבטא וקיבלתי גיבוי גם מהמנכ"ל וגם מהיו"ר. פעם שעברה גיבשנו כאן חדר הלבשה פנטסטי והיינו במאבקי הצמרת עם הפועל אום אל פאחם והפועל באקה אל גרבייה שהיו עם תקציבים גדולים פי 3 מאיתנו והשנה אני חוזר לעשות את הטוב ביותר בתקציב שפוי".
הקורונה תשפיע עליכם?
"הקורונה מכבר משפיעה וכולם יצרכו לרדת העונה בשכר ולעבור את העונה הקשה וכולנו נצטרך לכבד את המועדון ונדאג לקריירה העתידית שלנו כי אי אפשר לעצור את הכל בגלל הקורונה".
מה אתה חושב על הליגה העונה?
"אני חושב שתהיה ליגה חזקה בשתי המחוזות כאשר מצד אחד, 5 קבוצות יילחמו על המקום בפלייאוף העליון ועוד 4 יאבקו על הישארות משמע אף קבוצה לא תוכל 'לתת' לכאורה לקבוצה השנייה והליגה תהיה מותחת ובעיניי גם היורדות וגם העולה תיקבע רק במחזורים האחרונים".
מה המטרה של הרצליה בעונה הקרובה?
"המטרה שלנו להשאיר את רוב הסגל מהעונה האחרונה ולהביא עוד שישה שחקנים טובים כמו שהבאנו לאחרונה את גיא רפאלי וסהר אזולאי והמטרה להתברג בשלישייה הראשונה".
תגובות
+ הוסף תגובה