בן וולובלסקי: "יפו זה מועדון עם שאיפות, ומשפחה שלא עוזבים כל כך מהר"
נכס של יפו. וולובלבסקי (שלומי והבה)
מאת: שלומי והבה | 18.06.20 | 07:30
השוער המצוין טרם הגיע לסיכום על המשך דרכו במועדון היפואי אך ממתין בסבלנות כאשר חלק מקבוצות הליגה עוקבות אחר התפתחויות
מכבי קביליו יפו היא אחת הקבוצות המאוכזבות מהעובדה שההתאחדות לכדורגל קיבלה החלטה לסיים את הליגות, כאשר במועדון קיוו להגיע לפלייאוף העליון. אחת הסיבות לאופטימיות של יפו הייתה עונה מצוינת נוספת של השוער, בן וולובלסקי. האחרון נחשב לאחד העוגנים של יפו בשנים האחרונות ולאחר השוערים הטובים בליגה.
בן איך אתה מסכם את העונה האחרונה?
"אני חושב שהייתה לנו עונה מצוינת עם חדר הלבשה מלוכד וחיבור נהדר למאמן, איציק ברוך, ובזכות זה הבאנו לא מעט נקודות העונה. אני חושב שאם הליגה הייתה ממשיכה אז היינו מגיעים לפלייאוף העליון כי היינו במגמת עלייה".
דווקא בגלל זה, אולי כדאי לך למצוא קבוצה עם יותר שאיפות מיפו?
"בעונה הראשונה שלי ביפו הגענו לגמר מחוזות עם תקציב נמוך אז להגיד שביפו אין שאיפות זה לא נכון לדעתי. נכון שהתקציב העונה לא היה כמו של מרמורק וכפר שלם אבל שאיפות תמיד יש".
אולי לא פונים אלייך קבוצות עם תקציב גבוה יותר כי חושבים שאתה סגור ביפו?
"אני נמצא במשא ומתן עם יפו ומאוד אוהב את המקום ואת האנשים ואוהדים שם. הגשתי ליפו את ההצעה שלי ומעבר לזה ממתין להחלטה שלהם ולאחר מכן אחשוב צעד נוסף קדימה".
לסיום מה עושה את יפו מועדון שקשה לעזוב אותו?
"מדובר באחת המקומות הטובים בכדורגל הישראלי. זה מקום שאין איחור ולו של יום אחד בשכר וזה לא מובן מאליו לבטח בליגה א' עם בעלי מקצוע מצוינים ובכלל מקום מסודר ובסופו של דבר משפחה שלא עוזבים כל כך מהר".
תגובות
+ הוסף תגובה