יוסי פורטל הודיע לראש עיריית מגדל העמק: "אני עוזב"
פרידה. פורטל (צילום: עצמי)
מאת: מיכאל וייסרמן | 14.06.20 | 11:39
בלעדי. יושב ראש מגדל העמק שעבד במועדון מעל 30 שנים ביקש לעזוב את המועדון בשל סיבות אישיות. אריאל ווקשטיין ודרור כהן יהיו אחראים לבנייה של העונה הבאה
זעזוע גדול בהפועל מגדל העמק לאחר שיושב ראש הקבוצה ואחד האנשים המוערכים בעיר, יוסי פורטל, הודיע שהוא עוזב את הקבוצה. פורטל שעבד במחלקת הספורט בעירייה בכלל ובקבוצת הכדורגל בפרט מעל 30 שנים שוחח עם ראש עיריית מגדל העמק וביקש לעזוב מיידית את הקבוצה בשל מצבה הבריאותי של אשתו.
פורטל לקח את ההחלטה לאחר שהוא משאיר את הקבוצה ללא חובות עבר ולאחר שסיים את ההתנהלות של העונה האחרונה וזאת בכדי שהצוות החדש יוכל להתכונן כראוי לעונה הקרובה.
"מדובר באישיות בלתי רגילה שתחסר לנו ונקווה שהוא יחזור אלינו בעתיד. הוא היה אבא לשחקנים רבים ואנשי מקצוע ומגדל העמק התגאתה לא מעט בניהול המיוחד שלה" אמרו במועדון.
מי שצפויים להכין את הקבוצה לעונה הבאה מבחינה ניהולית הם דרור כהן ואריאל ווקשטיין שצפויים להיפגש בקרוב עם המאמן, חיים לוי, לקראת העונה הבאה.
תגובות
+ הוסף תגובה