איבגי: "בית הדין חייב להתחשב בנסיבות. מרמורק לא יכולה לזרוק 3 מיליון שקל לפח"
לא חושש מהעונה הבאה. איבגי יחד עם השחקנים (מוחמד סרסור)
מאת: מיכאל וייסרמן | 06.05.20 | 08:17
השוער הותיק של מרמורק מבהיר את עמדתו לקראת הדיון בעתירה של הקבוצה וגם אומר על העונה הבאה: "אני לא חושב שצריך להיות קיצוץ בשכר. הכל מתחיל מאפס"
בזמן שכל קבוצות הליגות הנמוכות סיימו את העונה, אז שחקני ואנשי הפועל מרמורק והפועל כאוכב ממתינים להחלטה לגבי עתידם אם ישחקו במשחק מבחן או שיקבלו אישור לעלות אוטומטית לליגה הלאומית. ההחלטה הגורלית עשויה להתקבל בבית הדין העליון כאשר גם מרמורק וגם כאוכב הגישו עתירה בדרישה לחוסר ספורטיביות במשחק המבחן והם דורשים לעלות אוטומטית לליגת המשנה.
בין השחקנים שמחכים להחלטה הוא השוער הותיק של הפועל מרמורק אבי איבגי. לאיבגי עמדה ברורה לקראת הדיון: "אני חושב שבית הדין חיים להתחשב בנסיבות של שתי קבוצות שהשקיעו כספים רבים וכי ההכנה למשחקים לא רלוונטית ולכן מרמורק שבנתה קבוצה לעליית ליגה ואף ביצעה שינויים רבים ותקציבה היה כ-3 מיליון שקלים ולא יכול להיות שהכסף הזה ייזרק לפח".
מעבר להכנות לא מעט קבוצות מדברות על בעיה כלכלית קשה יותר בעונה הבאה ואילו איבגי חושב אחרת: "אני לא חושב שצריך להיות קיצוץ לעונה הבאה ולא חושב שאנשים צריכים להיפגע. נכון שהעונה אנשים הפסידו כספים אבל בעונה הבאה הכל מתאפס והכל מתחיל מחדש. אני כבר שומע מגורם ראשון שיש לא מעט קבוצות שמתארגנות בהתאם ואף יבנו תקציב משמעותי בכדי לנסות ולעלות ליגה כמו בכל העונה".
לגבי עתידו המקצועי אמר השוער המנוסה: "יש לי חוזה לעונה נוספת במרמורק ונצטרך לשבת עם ראשי המועדון לחשוב על העתיד שלנו. בכל מקרה אנחנו מחכים להחלטה של בית הדין ואז נדע באיזה ליגה נשחק וביחד נקבל החלטה בנושא".
תגובות
+ הוסף תגובה