"כבר יכולנו להיות במקום הראשון"

מאוכזב. דניאל סבח (עמוס קלס) מאוכזב. דניאל סבח (עמוס קלס)
האיש החזק בגלבוע, סבח דניאל, מאוכזב ממצבה של קבוצתו ומאשים רק את הקבוצה עצמה. הוא מאמין שהמאבק על התואר עדיין לא נגמר ושוקל להנחית עוד קשר וחלוץ ברמה גבוהה. סבח: "הפספוס הגדול הוא אך ורק שלנו"

אסי גלבוע נמצאת בתקופה לא טובה. ארבע נקודות מארבעת המשחקים האחרונים זה לא דבר לו פיללו בתענכים. ניצחון משכנע ביותר על הפועל עפולה הקפיץ לשמיים את חניכיו של פליקס נעים והשכיח לרגע את התוצאות הרעות, אך הפסד בחדרה ותיקו ביתי עם רמות מנשה החזירו את שחקני הגלבוע למציאות. "נכנסנו לשאננות וזו התוצאה", מודה מנהל הקבוצה, סבח דניאל, "לקחנו ארבע נקודות בארבעה משחקים וזה מעט מאוד יחסית למה שלקחנו לפני זה ולמה שהיינו צריכים לקחת".
בזמן ששכנתה לצמרת ומעבר לכביש, הפועל עפולה, מאבדת נקודות, באסי גלבוע לא מצליחים לנצל זאת על מנת לעבור את יריבתה בטבלה והפער עומד כעת על 3 נקודות. למרות חוסר ההצלחה בשבועות האחרונים, ובניגוד לעפולה, סבח דניאל אפילו לא העלה על דעתו להחליף מאמן ונותן בו אמון מלא.
סבח התייחס למצבה של הקבוצה ואמר: "אני יודע שאנחנו בתקופה לא טובה ואנחנו עושים הכל כדי לצאת ממנה. אנחנו עורכים שיחות עם השחקנים ופליקס מדבר איתם כל יום ואני מקווה שנצא מזה. המזל שלנו הוא שאלה שלפנינו לא פותחים פער גבוה. שורקים נגדנו פנדלים על ימין ועל שמאל וכשלנו מגיע אנחנו לא מקבלים, זה קרה גם השבוע וגם בחדרה. זה נכון שהשופטים זה לא תירוץ אבל זה המצב. כשאתה מוביל בקרית אתא 2-0 וחוטף שלושה שערים ואז מוביל בחדרה וחוטף שלושה שערים ומוביל פעמיים על רמות מנשה ולא מנצח זה מראה שיש משהו בעייתי בקבוצה שאנחנו לא מצליחים לשמור על היתרון. זאת בעיה גדולה והמאמן צריך להתמודד איתה".

עפולה הפסידה 3 משחקים רצופים והפער לא מצטמק. תחושת פספוס? "בינינו לבין עפולה יש פער של שלוש נקודות ואסור לשכוח שכבר היה שבע הפרש ופתחנו את הליגה מחדש כשניצחנו אותם. אין ספק כי הפספוס הגדול ביותר הוא שלנו, של אסי גלבוע, כבר היינו יכולים להיות 2-3 נקודות לפני כולם".
סבח אישר כי הקבוצה אכן צפויה להנחית בקרוב קשר וחלוץ בכירים. אין ספק כי הבאתם של שני שחקני רכש נוספים תהיה הצהרת כוונות מוחלטת של אנשי הגלבוע שמתכוונים להיאבק השנה בכל הכוח על כרטיס העלייה.

צעק והוחלף. אורן זילקה (צילום: עמוס קלס)
זילכה התווכח בחדר ההלבשה והוחלף
בשלהי המחצית במשחק נגד רמות מנשה אותו סיימה אסי בתיקו 2:2 )צמד לאודינקה במדי אסי וצמד לשגיא חייט מרמות מנשה(, התנהל ויכוח קולני בתוך חדר ההלבשה של אסי גלבוע. במצב של 0:0 הלחץ דיבר גורם מכריע וצעקות רבות נשמעו מתוך חדר ההלבשה. המאמן פליקס נעים שנכנס לתוך החדר לא אהב בלשון המעטה את הדברים שהתעופפו להם באוויר ועוד לפני שהחל את התדרוך הורה לסולטאן זועבי לערוך חימום. כתוצאה מהדברים שנאמרו בחדר ההלבשה ולמרות שהתוצאה עמדה על תיקו מאופס, החליט נעים לא לעלות למחצית השנייה עם החלוץ אורן זילכה, והעלה במקומו את סולטאן הצעיר. זילכה עצמו נשאר לשבת ליד חדרי ההלבשה, עודד את חבריו לקראת הסיום ונראה היה כי הוא היה מוכן לתת הרבה על מנת להיות על הדשא בדקות האחרונות של המשחק.



תגובות

+ הוסף תגובה
1
סבח איש מדהים אוהבים אותך
(אלון: 21:24 12-01-2011)
יש לאסי הנהלה שחבל על הזמן .
2
בגלל זה לא התקדם
3
פיספוס על מה אתה מדבר? כנסו.....
(מאיר{בחסות מטיילי-טבריה}: 21:15 12-01-2011)
זה שאתם נמצאים בצמרת זה פוקס אחד גדול אין לכם מקום אפילו לא בפלייאוף.מה גם שאין לכם זכות לרצות לעלות ליגה עם קהל של 25 אנשים ושגם הם מקורבים או בני משפחות השחקנים.לך תעשה חמוצים!!
4
עמוס קלס תעשה עוד כתבות
(כפיר: 21:28 12-01-2011)
מה אתה מעלה כתבה בשבועיים ?
5
שחקנים פרווה
6
תביאוו את...
(אילן...: 21:44 12-01-2011)
תביאותחלוץ של חדרה שאולוב לפי דעתי הכי טוב בליגה ואת הקשר הזריז שלהם האתיופי מספר 8
7
בניגוד להנהלת העציצים של עפולה
(אחלה הנהלה באסי: 22:02 12-01-2011)
8
בגלבוע.חבל על הבזבוזים.כי א.א.פחם תעלה
(א.א.פחם זה מכבי: 15:56 13-01-2011)
9
זילקה לך הביתה נמאסת
(גלבויניק: 16:39 13-01-2011)
10
אורן זילכה בוא לטבריה.
(טבריה: 21:47 13-01-2011)
11
העמקים
(ש: 18:16 14-01-2011)
כל הכבוד לסבח
12
העמקים
(ד: 18:19 14-01-2011)
כל הכבוד לסבח
13
העמקים
(ד: 18:21 14-01-2011)
כל הכבוד לסבח!!!!

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?