חושב שצריך לחזור לליגה. קרגולה (PayPerLens)
מאת: מיכאל וייסרמן | 04.04.20 | 11:39
העונה בבקעה, נגיף הקורונה, עתיד העולות והיורדות וגם המצב הכלכלי בליגות הנמוכות. המאמן מנסה למצוא את הטוב מהתקופה במדינה בראיון מיוחד
תקופת הפגרה בשל נגיף הקורונה השכיח לא מעט את האירועים סביב הליגות הנמוכות ואת הקרבות בצמרת וגם הקרבות על היורדות. בינתיים המועדונים מחכים להחלטת ההתאחדות לגבי עתיד הליגה ובינתיים מאמנים ושחקנים מנסים לשמור על שגרה ואורח חיים ספורטיבי. המאמן אורי קרגולה גם מנסה לשמור על השגרה ומנסה לעשות חשבון נפש על העונה המקצועית שעברה עליו בהפועל בקעת הירדן וגם מביע את דעתו לגבי המשך העונה.
כיצד אתה רואה את התקופה כרגע ואיך אתה מעביר את הזמן?
"לצערי בתקופה הזאת החוסר וודאות משגע את כולם וגם אותי אבל אני תמיד שם על כף המאוזנים מה עלול לקרות חלילה ואני מאוד רגוע ומתפלל לבורא שנעבור את התקופה הזו בשלום כל עם ישראל אמן".
האם לדעתך צריך להחזיר את הליגה או להקפיא?
"לדעתי צריך לדחות אותה ואחרי שנעבור את כל הדבר הזה לתת לקבוצות שבועיים שלושה להתארגן מבחינה פיזית ונפשית ובשום פנים ואופן לא לבטל כי קבוצות השקיעו כסף ויש להם מטרות".
כיצד הקורונה תשפיע על המצב הכלכלי בליגות נמוכות?
"לדעתי המצב הכלכלי משפיע על כולם כולל כולם ואני בטוח שלצערי יפגע גם בכדורגל בכל הליגות".
מי לדעתך תהיה העולה מהדרום ומי יהיו היורדות בתנאי שהליגה תחזור?
"העולה מהדרום כפר שלם למרות שגם מרמורק קבוצה טובה אבל ההימור שלי כפר שלם. לגביי היורדות אני פחות אוהב לנחש מאחל לכולם בהצלחה".
מה לא עבד מבחינתך בבקעה. בדיעבד אולי טעית בבניית הקבוצה בתחילת העונה?
"אני לא חושב שטעיתי בבניית הקבוצה כי פתחנו מצויין וניצחנו קבוצות בחוץ כמו נורדיה וכמו מרמורק עם תקציבים פי 5 מאיתנו. לצערי לאחר מכן סבלנו ממכת פציעות של שחקני מפתח ולא הצלחנו להביא שחקנים שרציתי שהעדיפו לחתום בקבוצות אחרות".
לא עזבת מוקדם מדי כי עדיין לא הייתם מתחת לקו האדום?
"עזבתי את בקעת הירדן 9 נקודות ממכבי יבנה ואם הייתי יודע שהיא עלולה להסתבך במאבקי תחתית הייתי נשאר בכדי לעזור לה אבל בכדורגל אין כלום בטוח מסתבר".
בקעה תישאר בליגה לדעתך?
"אני האוהד מס 1 שלהם ואני מאמין שהם ישארו".
ברמה האישית היית כבר בקדנציה בלאומית ובשנים האחרונות גם הצלחת במספר קבוצות בליגה א. איך אתה רואה את העתיד המקצועי שלך?
"אני מודה שאני מאמן שתמיד רוצה להתברג בצמרת הגבוה ואני ארצה גם להתקדם ולהיות מאמן בליגות גבוהות יותר ומאמין שבעבודה קשה ומזל אולי גם אזכה להיות שם".
לסיום יש חלום לחזור למכבי יבנה ולהחזיר אותה ללאומית?
"אני מאוד אוהב את המועדון ביבנה אבל יש עוד מס מועדונים קרובים לליבי וארצה לאמן בקבוצה שתתאים לי עם האנרגיות שלי ויש מלא בכדי לקחת או ה הכי גבוה שאפשר! נסיים שבעזרת השם יהיה פסח כשר לכל עם ישראל אמן".
תגובות
+ הוסף תגובה