מאת: שלומי והבה | 01.04.20 | 13:35
מדינת ישראל נמצאת בהסגר והכדורגל בליגות הנמוכות נראה כמו חלום לטווח ארוך, אך ההתאחדות לכדורגל טרם החליטה לגבי עתיד הליגות וזה משאיר את השחקנים בחוסר וודאות ובאימונים אישיים בהתאם לנהלים. מעבר לכך השחקנים חוששים לעתידם הכלכלי שעשוי להשפיע על כל המשק הישראלי ובין השאר על קבוצות הכדורגל השונות.
במכבי שעריים חוששים העונה מירידת ליגה אבל מקווים כי אולי לאחר מגפת הקורונה תצא הקבוצה לדרך חדשה. קשר הקבוצה, גיא אבן, התייחס ואמר: " במידה ולא יחזרו אחרי פסח לאימונים החופש יהיה ארוך מידי ולדעתי צריך להקפיא את העונה. ברגע שהשחקנים יצאו לחל"ת אז הם נפגעו כלכלית אבל כולם נפגעו וצריך לקחת את זה בחשבון בעזרת השם זה יעבור שניהיה בריאים ונחזור לכדורגל".
בינתיים הקשר מנסה לשמור על שגרה: "אני מעביר את הזמן עם הילדים אחר הצהריים ויוצאים לרוץ מידי יום בשעות הערב לשמור על כושר".
תגובות
+ הוסף תגובה