מאת: דאפר מחאמיד | 27.03.20 | 09:20
ההתאחדות לכדורגל צפויה להחליט בקרוב החלטות גורליות עבור הכדורגל הישראלי והליגות הנמוכות, וזאת לאור נגיף הקורונה שפשט על העולם כולו וגם על מדינת ישראל. אתר "דאבל פס" מתחיל בפרוייקט מיוחד בו הוא נותן הזדמנות לקבוצות השונות להביע את דעתם בסוגיה, ובעיקר לתת את ההצעה המתאימה להתאחדות לכדורגל לגבי המשך העונה המקצועית וגם כיצד ההתאחדות תוכל לסייע לקבוצות בפן הכלכלי לאור המשבר הגדול במשק שידעה המדינה מאז ומעולם.
עבור הפועל כאוכב מגפת הקורונה באה בזמן רע ולכן במועדון משתוקקים לחזרה למגרשים ולקרב הישיר מול הפועל איכסל על העלייה לליגה הלאומית.
מאמן הקבוצה, אדהם האדיה, חד בדעתו: "מבחינתי ההכרעה צריכה להיות על כר הדשא ושלא יקפיאו כלום. אני מקווה שהמגפה תעבור בשלום ובריאות לכולם ונחכה עד שנוכל לחזור ולשחק. בעיניי העולות והיורדות צריכות להיות מוכרעות על כר הדשא ואם לא אז שיבטלו את העונה הזאת".
לגבי הפן הכלכלי אמר המאמן: "ההתאחדות חייבת לפצות את הקבוצות שניזוקו מהמצב הזה".
תגובות
+ הוסף תגובה