בהתאחדות לכדורגל מבהירים: "רק אנחנו נקבע את הגורל של הליגות"

אוהדי עירוני אשדוד. מחכים להחלטת ההתאחדות (אביחי דדלאל) אוהדי עירוני אשדוד. מחכים להחלטת ההתאחדות (אביחי דדלאל)
על רקע פגישת חלק מראשי הקבוצות הבהירו בהתאחדות כי ועדת הליגה והגביע ונציגי ההתאחדות יקבלו את ההחלטה בצוותא עם נציגי הקבוצות. גורמים בהנהלות השונות שלא זומנו וזעמו: "לא ניתן לעסקנים שונים לקבוע עבור כולם"

נציגי חלק מקבוצות ליגה א' מתכוונים להיפגש בקרוב בכדי לדון בעתיד הליגה לאור המצב שנוצר הן מבחינה מקצועית והן מבחינת כלכלית, כאשר משבר נגיף הקורונה עשוי להשפיע דרמטית על הליגות הנמוכות. בקרב אותם ראשי קבוצות ציינו כי הכוונה להחליף דעות בכדי לייצר שיתוף פעולה בעתיד הליגה. מאידך ישנם חברי הנהלה שונים שלא זומנו לפגישה והביעו את כעסם ואמרו: "לא ניתן לעסקנים שונים לקבוע עבור כולם. נפעל על פי התקנון ולא על פי רצון של יושב ראש זה או אחר".

מסר דומה יצא גם מההתאחדות לכדורגל שטרם הודיעה על ישיבה בנושא ושם מתכוונים לעקוב אחר התפתחויות בטיפול בנגיף ונמצאים בקשר רציף עם משרד הבריאות.

גורם בהתאחדות הבהיר: "אנחנו מנהלים את הליגה וזה באחריות ההתאחדות לכדורגל ולכן אנחנו נקבע את גורל הליגות. כמובן שהדבר ייעשה בשיתוף פעולה עם נציגי הקבוצות בכדי לקבל את ההחלטה הנכונה וההוגנת ביותר אבל בשלב זה אנחנו דואגים לבריאות של כולם".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
צודקים
(אוהד: 10:13 15-03-2020)
אתם תחליטו לצערי אין טעם תעצרו הכל אין עולות אין יורדות או שהראשונה עולה ואין יורדות ובשנה הבאה עלינו לטובה ירדו שניים מכל מחוז חד פעמי
2
כדורגל
(יוני: 12:10 15-03-2020)
לא מבין את כל המהומה סביב הליגות הנמוכות במידה והמשבר יהיה ארוך מדי כמו חודש או יותר שיופסקו המשחקים כי אין טעם לחזור לשחק ושיקבלו החלטות כרגע מה שחשוב זה הבריאות של כל המדינה ללא יוצא מהכלל נקודה
3
התאחדות פח
(עירוניה: 14:50 15-03-2020)
הם מנהלים והם אחראים והם עוד שטויות. לא עושים כלום חוץ מלקנוס ולגבות כספים כדי לממן את הבטן החזירה שלהם. הליגות האלו לא מעניינות אותם. אם היה אכפת להם, היו עוצרים את הבטים ואת הסרחון בליגה הזאת

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?