יאיר אזולאי: "זה ה-משחק על הפלייאוף העליון"

המשחק של המחזור. יובל נעים (ספורט 5) המשחק של המחזור. יובל נעים (ספורט 5)
המנהל המקצועי של אדומים אשדוד מאוכזב ממשחקי התיקו האחרונים, אבל מבהיר כי הקבוצה נחושה במטרה להגיע לפלייאוף העליון

עונה מוזרה עוברת על הפועל אדומים אשדוד לאחר שבהרבה משחקים הייתה עדיפה, אבל לא הצליחה לנצח כאשר אף נחשבת למלכת התיקו. למרות זאת במועדון רוצים להגיע להפלייאוף העליון, והיום יפגשו את ירמיהו חולון למשחק המרכזי במטרה לאגור נקודות חשובות בדרך למטרה.

המנהל המקצועי, יאיר אזולאי, סיפר מעט על העונה הראשונה בליגה א': "זאת עונה ראשונה ואנחנו לומדים הרבה דברים. למדתי הרבה דברים כשחקן מדי עונה וככה גם עכשיו ואני חושב שהפתענו הרבה אנשים בליגה במקצוענות וההתנהלות שלנו".

אזולאי מודה כי העונה אומנם לא הסתיימה וכבר נחשבת כפספוס: "אני מרגיש הרבה פספוס במשחקים האחרונים. למרות התירוצים שאומנם אלו עובדות שהיו לנו כשישה שחקני הרכב פצועים ואין לנו סגל עמוק מדי אבל עדיין יש לנו סגל טוב ומשהו התפספס לנו".

אזולאי גם מודע ולא בורח מהמטרה הברורה שלו ושל המועדון ואמר: "יש לנו אפשרות לעשות עונה יותר טובה ואנחנו רוצים להגיע לפלייאוף העליון ושם יש משחק אחד וכבר הוכחנו העונה שבמשחק אחד אנחנו מפתיעים כמו שהדחנו שתי קבוצות מהלאומית בגביע- הפועל עכו והפועל פתח תקווה".

לקראת המפגש מול חולון אמר שחקן העבר: "זה המשחק הכי חשוב שלנו במאבק הפלייאוף וננסה לעשות את העבודה בבית שלנו. יש לנו רק הפסד אחד העונה אבל הרבה תוצאות תיקו וכעת הרצון הוא ליצור רצף ניצחונות. חולון קבוצה מצוינת שעושה עונה מדהימה ונכבד אותם אבל הרצון הוא לקחת את כל הנקודות".
 

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
תפסיקו
(ירון : 08:39 13-03-2020)
‏הכל רקוב במעדון קבוצה של שקל גועל נפש ויש ‏כמה אוהדים שרק מלקקים ‏במיוחד הזקן ‏המבין יבין חחחח קבוצה של קומבינות
2
אזור
(אזורי: 09:17 13-03-2020)
איזה משחק פיפסתם בדיוק באזור
4
בקבוצה האשפה הזאת
(יאיר הגבר היחיד: 11:52 14-03-2020)
מועדון מסריח עם 50 אוהדים שמתוכם מעודדים 20 איש פשוט אין זכות קיום לאדומים

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?