חזרה למימדיה: הפסד נוסף לחולון, והפעם למכבי יבנה
שחקני ירמיהו חולון. עוד הפסד מיותר (יוסי סוריק)
מאת: מיכאל וייסרמן | 23.02.20 | 08:06
הפסד מביך ושני ברציפות לירמיהו חולון שרק לפני שבועיים עוד חלמה על המקום הראשון. יבנה מתחברת מחדש בזכות תום מדהלה: "היינו שווים יותר מגול אחד"
רק לפני שבועיים הפער בין ירמיהו חולון להפועל כפר שלם עמד על שלוש נקודות ובחולון עוד חלמו על עלייה מהמקום הראשון, ואף הפתיעו עם החתמה מרעישה בדמותו של קובי מויאל אך חלומות לחוד ומציאות לחוד. הקבוצה של ויקטור גניש נמצאת במשבר עמוק והפעם הפסידה למכבי יבנה בתוצאה 0:1.
מעבר לשער שנכבש על ידי תום מדהלה אחרי טעות קשה של שוער חולון, דניאל שערי, שאף זכה לגיבוי מלא מצד אנשי חולון, שאר השחקנים הציגו משחק פושר שבוע שני ברציפות וגם הצוות המקצועי לא ידע כיצד להגיב ואילו ביבנה עוד התאכזבו מכך שהיו ראויים לניצחון גבוה יותר. "אנחנו נראים רע ואם לא נתעורר ומהר אז גם המקום בפלייאוף העליון בסכנה" אמרו בחולון.
מהצד השני ביבנה הביעו שביעות רצון מהניצחון גם בשל העובדה שגם מכבי הרצליה השיגה שלוש נקודות. מדהלה אמר לאחר המשחק: "זה היה משחק ענק שלנו. משחק של הקרבה, עבודה ואמונה. היינו שווים יותר מגול אחד אבל מאושרים שמשחק שני ברציפות לא ספגנו והצלחנו לנצח ולהשאיר את המאבק בתחתית הליגה צמוד בין מספר קבוצות. תמיד כיף לכבוש במיוחד שזה עוזר לקבוצה במאבקים מסוג זה. אני מודה ליוסי זוזוט והצוות על האמון שנותנים בי ותודה לקהל שהגיע לתמוך והם היו חלק גדול בניצחון הזה".
תגובות
+ הוסף תגובה