שער חשוב. חלאיילה (דאפר מחאמיד)
מאת: דאפר מחאמיד | 22.02.20 | 08:46
מחצית אחת הספיקה לקבוצה של אדהם האדיה בכדי לרשום ניצחון נוסף ולהגיע מהמקום הראשון לקראת משחק העונה בשבוע הבא. מגדל העמק תחפש נקודות במקום אחר
המשחק בין הפועל מגדל העמק להפועל כאוכב לא התעלה לרמה גבוהה אבל המוליכה השיגה ניצחון חשוב 0:2. הקבוצה של אדהם האדיה הייתה חלשה במחצית הראשונה כאשר דווקא אביב כהן ממגדל העמק יכל לכבוש אבל בעט ליד הקורה.
המחצית השנייה הייתה שונה לחלוטין כאשר כבר בדקה ה-48 הגבהה נהדרת של עבד מורגאן מצאה את ראשו של ואיל מריסאת שבעט ליד עמוד השער. חמש דקות מאוחר יותר, התקפה נוספת של כאוכב כבר עברה את שחקני ההגנה של מגדל העמק אבל קפטן הקבוצה, אופק מלול, הציל את השער כאשר נגע בידו על הקו השער. שופט המשחק שלף כרטיס אדום למלול ושרק לפנדל אותו ניצל מורגאן.
כאוכב המשיכה לשלוט במשחק ובדקה ה-73 מורגאן, המצטיין במשחק, חדר לרחבה והעביר כדור נהדר לאמיר חלאיילה שכבש את השני וקבע את תוצאת המשחק.
לצפייה בכל התמונות מהמשחק לחצו כאן
המאמן המנצח, אדהם האדיה, אמר לאחר המשחק: "מחצית ראשונה לא טובה שלנו אבל במגרשים כאלה קשה לפתח משחק וחשוב לקחת נקודות וזה מראה על אופי ומחויבות של השחקנים. גם שלא הלך לנו ידענו למצוא את הנקודות המתאימות בכדי להשיג ניצחון. איכסל בשבוע הבא? מצפה לנו משחק חשוב וקשה אבל זה חשוב שאנחנו מגיעים מהמקום הראשון והתקווה שנמשיך ביכולת שלנו ונמשיך בעבודה קשה של השחקנים".
המאמן המפסיד, מוטי קריספיל, סיכם: "הייתה לנו מחצית ראשונה טובה ונתנו בה הרבה לב ונשמה. משחקים מול קבוצות כאלה כמו מול כאוכב זה לא מספיק ובתחילת המחצית השנייה הגיעה פנדל ואדום ובסוף הפסדנו את המשחק והפנים לשבוע הבא כי מצפים לנו עוד הרבה משחקים קשים עד לסיום העונה".
תגובות
+ הוסף תגובה