אלימלך, המלך של איכסל

עוד שער ניצחון. אלימלך וחליל (דאפר מחאמיד) עוד שער ניצחון. אלימלך וחליל (דאפר מחאמיד)
הקשר המצוין ממשיך את העונה הגדולה שלו ומוביל את איכסל לליגה הלאומית. בצור שלום התרחקו מהמאבק על הפלייאוף העליון

מוליכת הטבלה של ליגה א׳ צפון, הפועל איכסל, המשיכה אתמול (שישי) את המסע החזרה לליגה הלאומית עם עוד ניצחון חשוב על מכבי צור שלום בתוצאה 0:1.

המשחק נפתח בשליטה מוחלטת של הפועל איכסל שהחמיצה הרבה הזדמנויות ורק היה חסר לה את הסיומת מול השער בכדי לכבוש, אבל אז רגע לפני הירידה לחדרי ההלבשה, בדקה ה-45 עבד עזאם הרים כדור לעברו של איילון אלימלך שנגח פנימה אל הרשת וקבע 1:0 לאיכסל במחצית.

במחצית השנייה מכבי צור שלום העזה הרבה יותר והצליחה לייצר לעצמה מצבים שסיכנו את השער של איכסל, אבל בהתקפה של האורחים לא ידעו לנצל את ההזדמנויות וכשלו ברגע האחרון. מן העבר השני גם הפועל איכסל הגיעה למצבים אבל לא כאלה שהיוו איום של ממש על השער. האדומים של איכסאל כמעט שילמו ביוקר על השאננות בחלק ההתקפי וצור שלום הייתה קרובה מאוד לגרד נקודה יקרה מהמקומיים, וזאת לאחר שבדקה ה-94 שחקנה של מכבי צור שלום, עלי כיאל, הגיע לבד מול השוער אבל לא הצליח להשוות וההגנה של איכסל הצליחה להרחיק לקרן לפני שהכדור נכנס לשער.

יש להזכיר שהמשחק הראשון בין שתי הקבוצות הסתיים באותה תוצאה, 1:0 לטובת איכסל שגם את השער הבודד במשחק הראשון כבש איילון אלימלך.

כובש השער והשחקן החתום על 3 הנקודות של איכסל, איילון אלימלך, אמר אחרי המשחק: ״למרות שחתמתי בבני יהודה אני ממשיך את העונה באיכסל בכל הכוח, קודם כל אני נמצא כאן ורוצה לעלות לליגה הלאומית יחד עם חבריי לקבוצה. דווקא לפני החתימה אצל הזהובים הייתי בתקופה קשה ועכשיו אני חוזר לעצמי וקיבלתי הרבה ביטחון. אני יודע שאנחנו מנצחים בקושי אבל הכי חשוב זה לאסוף את הנקודות. זה היה אחד המשחקים הטובים שלנו העונה, הקבוצה מגיעה להרבה מצבים ואני מאמין שבהמשך נכבוש עוד הרבה יותר שערים".




 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מברוק
(אוהד מגדל: 12:14 25-01-2020)
רק איכסאל תעלה בהצלחה
2
באמת מברוק
(דוד: 23:03 25-01-2020)
אתם תעלו אבל גם תרדו ואז תתפרקו אתם לא לומדים לקח הייתם כבר מה אתם מתלהבים

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?