ליאור זדה מונה למאמן בית"ר נורדיה ירושלים

ליאור זדה ליאור זדה
כפי שפורסם אתמול בדאבל פס, ליאור זדה מונה הבוקר (ג') למאמן הקבוצה מהבירה. זדה יחליף על הקווים את בנודיס שהתפטר אתמול לאחר התבוסה לשמשון כפר קאסם

בבית"ר נורדיה ירושלים מצפים לצאת לדרך חדשה ומוצלחת יותר לאחר שהבוקר התמנה ליאור זדה למאמן הקבוצה. זדה יעביר את אימון הבכורה שלו כבר מחר והוא יעמוד על הקווים במשחק ליגה הקרוב נגד מכבי עירוני אשדוד. 

מנכ"לית בית"ר נורדיה ירושלים, אורית רז, התייחסה לחתימה ואמרה: "ראשית אנו מודים למאמן ארז בנודיס ומאחלים לו המון הצלחה בהמשך הדרך. אנו שמחים ומברכים על הצטרפותו של ליאור זאדה למשפחת בית"ר נורדיה ירושלים. ליאור הוא מאמן מוכשר ומוכח עם הרבה ניסיון ואנו משוכנעים כי הוא יצעיד את הקבוצה קדימה. אנחנו לא מוותרים על העונה ונמשיך להיאבק על המטרות שלנו עד לסיום העונה".

ליאור זאדה, מאמן בית"ר נורדיה ירושלים הנכנס, אמר לאחר החתימה: "שמח להצטרף למועדון מכובד כמו בית"ר נורדיה ירושלים . פגשתי במועדון אנשים נפלאים ואני מגיע עם הרבה רצון ונחישות להצליח. כרגע נתמקד בעבודה קשה עם פחות דיבורים ויותר מעשים."

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
לזדה היקר
(ביתרי: 10:03 31-12-2019)
רק תעשה טובה אחת אל תחרבן אותנו כמו שעשית לצד האדום שנה שעברה
2
המתחכמים שיש במועדון דל האוהדים שמתיימר להיקרא "מועדון אוהדים" שבכלל נשלט על ידי איש העסקים האצילי מומי דהאן.
3
מאמן
(אדום מקטמון: 12:32 31-12-2019)
בהצלחה רבה!!!!!
4
קובי כהן זה אבן יסוד בדמוקרטיה!!!
(צ׳רלי טראמפ: 13:18 31-12-2019)
5
לא יעזור לכם
(דני: 13:46 31-12-2019)
בירושלים יש בית"ר ירושלים אחת בלבד, כל קבוצות האוהדים המחליפות הן קבוצות פח!!! אם הקבוצה מחתימה זקנים בפנסייה לאחר שיקום ממשחקי הימורים במקום לגדל נוער איכותי, אין לה סיכוי לעלות לליגה מקצוענית, ושליאור זאדה יתרגל לשם - א ס נורדייה ולא בית"ר!!!!
6
יוסי אסייג גדול
(מוטי : 17:42 31-12-2019)
אין על יוסי אסייג החלוץ הכי טוב בליגה
7
ליאור זדה
(משה: 18:33 31-12-2019)
מאמן גרוע ומחרבן קבוצות וחבר של שי אהרון שהוא אותו דבר.. זדה במשבר הראשון שיהיה יכשל.. כל פעם אותו דבר בחירה גרוע
8
מאמן חדש
(אבי מזרחי: 22:36 31-12-2019)
לזדה ברכות למינוי החדש, עלה והצלח והצעד את האגודה לשיאים גבוהים
9
מאמן לליגת על
(יפעת: 09:06 01-01-2020)
לכל הנשמות הטובות, ליאור מאמן בחסד עליון מוכשר , מבין כדורגל , מקצוען המון הצלחה לליאור
10
בחור נחמד זאדה !
(משה: 16:34 03-01-2020)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?