עידו לוי: "הכח פייבוריטית אבל אנחנו רוצים לצאת לדרך חדשה עם יוסי זוזוט"

רוצה ניצחון. לוי רוצה ניצחון. לוי
קרב קצוות ייערך באצטדיון רמת גן שם הראשונה תארח את הלפני אחרונה שגם תציג את מאמנה השישי העונה

ערב פתיחת העונה, דורג המשחק בין הכח רמת גן לבין מכבי יבנה לקרב ישיר על הפלייאוף העליון כאשר היתרון היה ברור ליבנה, אבל כעת זה קרב קצוות כאשר הכח מדורגת במקום הראשון בטבלה ואילו יבנה מדורגת במקום הלפני אחרון ובמאזנה שתי ניצחונות, שתי תוצאות תיקו ושמונה הפסדים.

מעבר לכך יבנה גם שוברת כל שיא שלילי וכעת תציג את מאמנה השישי העונה וזאת עוד לפני סיום הסיבוב הראשון, כאשר יוסי זוזוט חוזר לקדנציה נוספת במועדון בו משמש גם כמנהל מקצועי במחלקת הנוער במטרה לייצב את המערכת ולהוציא את הקבוצה מהאזור המסוכן.

מי שצפוי להיות אחד הברגים המשמעותיים בהצלחה של יבנה מול הכח הוא השוער עידו לוי שאמר לקראת המשחק: "הכח פייבוריטית ברורה כי מובילה את הליגה אבל נבוא לעשות את המקסימום".

השוער התייחס לחזרתו של זוזוט כמאמן ראשי ואמר: "אני חושב שזה צעד מבורך שיוסי חוזר אלינו כי הוא מכיר את המערכת בצורה הטובה ביותר ואני מאמין שאיתו נצא לדרך חדשה".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מרמורק
(מדהלה: 08:31 27-12-2019)
מדהלה מרמורק חחחח
2
מו״מ מתקדם עם קובי כהן!!!
(ג׳פרי אמסלם: 09:28 27-12-2019)
3
חיי
(אילן: 15:05 27-12-2019)
גורמזנו מכר את המשחק זבל תתבייש לך
4
חיי
(אילן: 15:06 27-12-2019)
גורמזנו מכר את המשחק זבל תתבייש לך

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?