חייב ניצחון מול האקסית. מאור
מאת: שלומי והבה | 12.12.19 | 09:39
המאמן שפתח את העונה באשדוד ולפני מספר שבועות חתם ביבנה, יפגוש את האקסית לקרב תחתית לוהט
במהלך הקיץ האחרון ידע המאמן, שי מאור, כאשר אימן דאז את עירוני אשדוד כי הוא בדרך לעונה קשה לאחר שקבוצתו לא סומנה לצמרת הליגה. הפתיחה לא הייתה טובה והמאמן אף בחר לקחת אחריות והתפטר מהקבוצה, כאשר לפני מספר שבועות מונה גם למאמן מכבי יבנה שבעצמה פתחה את העונה בצורה מביכה.
מאור קיווה להצליח יותר בקדנציה ביבנה אבל כרגע זה פחות עובד, כאשר במחזור האחרון הובסה הקבוצה על ידי שמשון כפר קאסם בתוצאה 0:4. מחר יפגוש מאור את האקסית שלו לקרב תחתית לוהט.
מאור: "ביני לבין אנשי אשדוד יש קשר מצוין ויש לי פינה חמה ללב ולקהל האוהדים שלהם שעשינו ביחד עלייה ולא חשבתי בתחילת העונה על סיטואציה שאשחק נגד עירוני אשדוד. מבחינתנו כמכבי יבנה אנחנו מתכוננים כמו לכל משחק ולאחר המשחק החלש שלנו בשבוע שעבר בו לא היינו קיימים ובכלל מכבי יבנה עוברת העונה טלטלה גדולה ואני מקווה שאמצא את האיזון כדי להישאר אותה בליגה".
לקראת המשחק הקרוב אמר המאמן: "אנחנו מגיעים בהרכב חסר ללא שחקנים משמעותיים כמו אורי פסו, שרון גוזרמנו, מור שקד ושון מלכה שפצועים ומורחקים אבל אנחנו לא מחפשים תירוץ ויש שחקנים צעירים שיצטרכו להוכיח את עצמם. אני לא אבקר את אלה שבנו את הקבוצה אבל עובדתית זה נבנה לא טוב וצריך לשפר אבל מצד שני זה לא שיש שחקנים טובים שמחכים בחוץ למכבי יבנה ובכל זאת אנחנו עובדים קשה כדי לעשות את ההתאמות המתאימות".
אז למה שחררתם את שון מלכה?
"הוא לא שוחרר אלא היה לו סעיף יציאה והוא רצה לנצל אותו. כבר לפני עשרה ימים הוא ביקש לעזוב אז אי אפשר היה לעצור את זה".
תגובות
+ הוסף תגובה