אורי כהן:" אם הסגל של היום וחלאיילה היו מתחילים איתנו את העונה אז היינו נלחמים על עלייה"

בכושר נהדר. כהן בכושר נהדר. כהן
המגן המצויין התאקלם נהדר בטמרה, חושש מהמשחק מול קריית אתא וגם מציאותי: "מחמוד עבאס לימד אותי שהמטרה קודם כל להבטיח הישארות ואז לחשוב על צמרת"

מכבי טמרה השיגה ניצחון חשוב במחזור שעבר מול הפועל הרצליה וכעת תשחק משחק משמעותי נוסף מול עירוני קריית אתא, שיהיה צומת דרכים עבור הקבוצה שרוצה להילחם על מקום בפלייאוף העליון.

המגן אורי כהן, שהיה מהמצטיינים מול הרצליה, סיכם את הניצחון: "הניצחון הזה הוא נטו איימן חלאיילה שהכין אותנו בצורה מדהימה. גם השחקנים נלחמו כמו אריות אבל העמידה שלנו בזכות איימן הייתה בלתי רגילה".

לקראת המפגש הקרוב נשמע חשש מצדו של המגן: "אני חושש מהמשחקים האלה כמו קריית אתא ומעדיף להגיע למשחקים מול קבוצות צמרת כי זה יכול להיות מוקש. אנחנו עובדים קשה בצורה טאקטית ואני דווקא חושב שקריית אתא מגיעה פייבוריטית למשחק הזה. אנחנו עוד לא בכושר משחק מלא ונקווה שנוכל לשמח את הקהל שלנו. אם הסגל הזה שלנו כיום היה מתחיל את העונה ועם המאמן הזה אז אין ספק שהיינו נלחמים על עליית ליגה אבל כרגע מחמוד עבאס לימד אותי שקודם כל צריך להבטיח את ההישארות ואז להסתכל למעלה".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
למגיב מס 1
(חלד: 18:32 05-12-2019)
מה הבעיה יא ממורמר
2
זבל של בן אדם
(אורי אתה חלאה: 15:57 05-12-2019)
אוטוטו לא תהיה קבוצה שתירק לכיוון שלך
3
מספר 1 חלאה עשה אותך
(רמלאי: 19:04 05-12-2019)
אוהבים אותך ברמלה אורי כהן ימלך
4
טמרה עוד תיתפרק תיזכרו
(צפוני: 19:43 05-12-2019)
יאלה תיתקדם תפסיק ללקק לחלילה כי גם הוא שכונה האני פייסל עוד מעט יתחיל לשלם בוררויות כרגיל סתם קבוצה פח וניהול פחפח
5
בחור מרוסק
(אופי חרא: 19:44 05-12-2019)
אסור לך לשחק כדורגל אתה מיץ של זבל
6
טמרה
( הוגה דעות: 21:59 05-12-2019)
הוא נוכל גדול וחולה כסף . גם מוכר משחקים
7
סתם שחקן קצצה שמן
(קובי: 07:03 06-12-2019)
8
האמת
(אוהד טירה: 15:52 06-12-2019)
עדיף לך היה לא להגיד את המשפט עלית ליגה . אתה חושב שליגה לאומית היא ליגה של חובבנים .נתחיל האם יש שחקנים לליגה לאומית האם יש מאמן לליגה הלאומית האם יש מגרש לליגה הלאומית האם יש תנאים לליגה הלאומית והאם יש תקציב לליגה הלאומית תלמד

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?