אלירן שמש סיכם עקרונית במכבי עירוני אשדוד
שמש. צפוי לחתום הערב (מכבי הרצליה)
מאת: אביחי דלאל | 27.11.19 | 15:02
החלוץ שפתח את העונה במכבי הרצליה וכבש שבעה שערים במדיה, שוחרר השבוע לבקשתו וצפוי לחתום כבר הערב בקבוצה של המאמן יגאל זריהן
אלירן שמש (28) גדל במחלקת הנוער של צפרירים חולון. את קריירת הבוגרים שלו פתח בעמישב פתח תקווה משם עבר לליגה ב' שם שיחק בקריית אונו ובצפרירים חולון עד שבעונת 15/16 עשה את הפריצה שלו ושיחק בהפועל ירושלים מהליגה הלאומית. בעונת 15/16 עלה עם הפועל מרמורק לליגה הלאומית שם הבקיע שישה שערים. לאחר העונה הזאת עבר למחוז הצפוני שם שיחק במדי הפועל חדרה, מ.ס טירה ובעונה שעברה הפועל הרצליה שם כבש 16 שערים. את העונה הנוכחית פתח במכבי הרצליה וכבש במדיה שבעה שערים. השבוע שמש ביקש שחרור וחתם במכבי עירוני אשדוד.
יחד עם שמש חתמו גם עמית אלימלך פרי מחלקת הנוער של מכבי יבנה, בן בוטבול הקשר האחורי שהגיע ממכבי עירוני שדרות למרות שיחרורם של יוסף אברה והישאם אזברגה. מכבי עירוני אשדוד הראיתה שיפור ביכולת במשחקים האחרונים לאחר ששיחקו במערך של שלושה בלמים. באשדוד הראו נכונות לעשות מתיחות פנים בסגל לקראת החזרה מהפגרה למשחק נגד בקעת הירדן וכך מסתמן שקרה.
תגובות
+ הוסף תגובה