נביל אמארה: "בחודש הקרוב אחליט אם אשאר מאמן עד לסיום העונה"

טרם החליט אם יישאר כמאמן. אמארה טרם החליט אם יישאר כמאמן. אמארה
המנהל המקצועי של המועדון לקח את המושכות לאחר ההתפטרות של מוריס אוזן, וכעת מכין את הקבוצה למשחק נגד מגדל העמק. טרם ברור היכן ייערך המשחק

בני זלפה פתחו את העונה בצורה לא טובה ואז הגיעה התפטרותו של מוריס אוזן, כאשר במקומו החליט נביל אמארה לקחת את המושכות והפך ממנהל ספורטיבי למאמן הקבוצה.

אמארה טרם החליט אם ימשיך בתפקיד המאמן ואמר: "אני לא קיבלתי החלטה לגבי המשך האימון ואחליט אם אשאר מאמן רק בחודש הקרוב".

בינתיים אמארה ממשיך בהכנות ביחד השחקנים לקראת המשחק מול הפועל מגדל העמק כאשר רק היום יתברר היכן ייערך המשחק, וזאת מכיוון שזלפה לא הצליחה למצוא עד כה מגרש ביתי.

מבחינה מקצועית הקבוצה ערכה לאחרונה מחנה אימונים מיוחד בטורקיה. אמארה: "עבדנו על הרבה דברים, בין השאר על גיבוש חדר ההלבשה. אני מרוצה ממחנה האימונים ומקווה שנראה את התוצאות בקרוב. המטרה שלנו הייתה ונשארה להישאר בליגה בכבוד משמע לסיים במרכז הטבלה".

לקראת מגדל העמק אמר המאמן: "מגדל העמק קבוצה טובה אבל עבדנו קשה בשבועיים האחרונים ולמרות הכבוד שאני נותן ליריבה אני לא חושש וסומך על השחקנים שלי שנעשה תוצאה טובה".




 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מוטי אוחיון לאן נפלת?
(הסגול: 11:16 27-11-2019)
היית מלך אצלנו, בחרת ללכת לזלפה ואפילו לא שחקן הרכב.בושה!!!

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?