אחמד סבע: "קבוצה שתהיה לה יציבות כלכלית וסבלנות תעלה ליגה"

רוצה להישאר במאבק. סבע רוצה להישאר במאבק. סבע
הפועל כפר קנא מרוחקת שמונה נקודות מהמקום הראשון, אבל עדיין מאמינה בעצמה במאבק על העלייה לליגה הלאומית. שחקן נוסף יצטרף השבוע

 הפועל כפר קנא הצהירה בקיץ וגם בתקופה האחרונה שהיא רוצה להילחם על מקום בליגה הלאומית, ובינתיים לאחר תשעה מחזורים מדורגת הקבוצה במקום החמישי עם שמונה נקודות פחות מהמקום הראשון.

למרות הפער מאמין המאמן, אחמד סבע, שהליגה עוד ארוכה וכי קבוצתו יכולה להישאר במאבק. סבע: "נתנו לשחקנים מנוחה במהלך הפגרה וחזרנו לאימונים. אנחנו רוצים לחזור למסלול הניצחונות ומקווים שהפצועים שהיו לנו לפני הפגרה יחזרו לכשירות מלאה בשבועיים הקרובים. אני חושב שהשלב השני של הליגה שיתחיל בשבוע הבא יהיה קשה יותר. אנחנו גם רוצים לצרף שחקן נוסף שייתן לנו סגל רחב יותר".

סבע גם התייחס למאבק בצמרת ואמר: "אני חושב שקבוצה שתהיה לה יציבות כלכלית וסבלנות תעלה ליגה. עד עכשיו איכסל לא הפסידה אבל איתה יילחמו גם טירה, כאוכב ואני מקווה שגם אנחנו נהיה חלק מהמאבק".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כפר מסר
(עבד זועבי: 21:30 22-11-2019)
איכסאל הקבוצה הכי חזקה ויציבה
2
לפעמים הכסף לא מכריע
(אגבריה : 22:50 22-11-2019)
אכסל עולים
3
אכסאל
(אוהד: 12:58 23-11-2019)
עוד מוקדם יש הרבה משחקים מספיק שאכסאל תכנס למשבר ואז הקבוצה נתקעת
4
משחק קשה
(נאסר: 06:20 28-11-2019)
משחק קשה נגד טבריה אתם הולכים להפסיד טבריה תפתיע העונה את כולם כל קבוצה תהיה עם משבר וזה לא סגור אכסאל עולה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?