מיקי קופל: "אם נתחבר כמו שצריך אז לא אופתע אם נילחם על עלייה"

מודע לחולשה מתחילת העונה. קופל (דאפר מחאמיד) מודע לחולשה מתחילת העונה. קופל (דאפר מחאמיד)
למרות התבוסה הקשה מול הפועל הרצליה, המנהל הספורטיבי של רובי שפירא חיפה אופטימי ורוצה לעשות שינויים קלים בסגל

 הפועל רובי שפירא חיפה פתחה את העונה בצורה מצוינת אבל בסוף השבוע האחרון ספגה תבוסה קשה בבית מול הפועל הרצליה בתוצאה 4:0, והציגה יכולת מחרידה שהכעיסה את ראשי המועדון. גם המשחק הקרוב בחוץ מול קריית אתא הוא לא משחק קל, אבל בחיפה בטוחים כי התוצאה תהיה שונה לחלוטין.

המנהל הספורטיבי של המועדון, מיקי קופל, התייחס לתבוסה מול הרצליה ואמר: "אני חושב שדברים כאלה קורים בכדורגל. שיחקנו מול קבוצה מצוינת ובעיניי הרצליה היא הקבוצה האטרקטיבית ביותר בליגה ואנחנו היינו חלשים וכלל לא הופענו למשחק. לא פחות מכך היה נראה שהשחקנים כלל לא נלחמו וזה לא פחות חשוב".

קופל התייחס לחוסר היציבות של הקבוצה ואף לא פסל אפשרות על שינויים בסגל השחקנים: "אני חושב שיש לנו קבוצה חדשה שעוד צריכה זמן להתחבר כאשר גם המאמן הגיע רק הקיץ. למזלנו השגנו מספר נקודות יפה שיעזור לנו בהמשך העונה. בעיניי מעבר למחצית השנייה מול כאוכב אז עדיין לא הצגנו את הכדורגל שאנחנו מצפים מעצמנו. השבוע גם החזרנו את איתי מורנו מהפועל עכו ומאידך שחררנו את הייתם חלבי ואם צריך אז נבצע עוד חיזוק קטן".

לסיום התייחס המנהל הספורטיבי למטרות של הקבוצה ואמר: "אני חושב שבכל עונה רובי שפירא חיפה צריכים להילחם על הפלייאוף העליון ואני לא אופתע שאחרי שנתחבר כקבוצה אז נילחם על עלייה אבל גם הגעה לפלייאוף העליון ייחשב כהצלחה".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כנסו...
(יאיר : 17:29 16-10-2019)
איש קטן שאוהב את עצמו. אין סיכוי שתצליח אתה חושב שאתה הכי טוב והכי גדול והכי חכם. אתה חשוב שאתה יכול לקנות את כולם בשקל וחצי שלך מיקי לך הביתה !!!!
2
איש קטן עם שיניים צהובות
(אחד שמכיר: 18:18 16-10-2019)
קונה כתבות בזכות פרסום באתרים
3
תילחם לא לספוג רבעיות .
(חחחחח: 20:06 16-10-2019)
תילחם לא לספוג רבעיות קודם . משחק ראשון מול קבוצה טובה . הראיתם כמה אתם קבוצה חלשה .
4
ליצן חצר הקופל הזה!!
(שימי : 22:35 16-10-2019)
לך הביתה כבר . חולה פירסום ...... הבן אדם תן לו כל היום רק כתבות ופירסומים . אין עמותה אין כלום. כל המאמנים של מחלקת הנוער עוזבים הרסת כל דבר טוב שגיל עסיס בנה כאן
5
מיקי קופל האיש והאגדה
(שושו האדום: 09:40 17-10-2019)
כל אנשי המקדלת תביישו. בלי מיקי אנחנו עם תקציב של במבה. האיש משקיע ממרצו ומכספו בפרויקט וצריך להצדיע לו על כך. מבחינתי שיהיה הבעלים שלנו ויצעיד אותנו קדימה. לצערינו העמותה לא מגייסת מספיק בעלי מניות לתקציב ראוי. הלוואי והיינו קטמון.
6
מיקי קופל האיש והאגדה
(שושו האדום: 09:43 17-10-2019)
כרגע חוץ מלעלות שתי ליגות עם תקציב עתק מול השאר ולהביא אותנו לפשיטת רגל בעונה הראשונה בליגה א' לא עשינו כלום. מיקי בא ואיזן אותנו כלכלית והשנה התקציב אף גדל. שיתנו לו מנדט ל-10 ואז נראה למה הוא מסוגל. בינתיים אף אחד לא קוץ על המותג . מיקי ישר כוח!!!
7
למגיב 5 ומגיב 6.
(דימה: 00:29 18-10-2019)
בטח הפודלים של קופל .. הוא שאני לא יתפלא שזה אדון קופל בעצמו מגיב!! דייי על מה אתם מדברים הבן אדם חולה על פירסום.. הבן אדם יש לו בכניסה לבית שלו תמונה של עצמו!!!!!! הרס כל דבר טוב שהיה בעמותה... כל המאמנים במחלקת הנוער לא יכולים לראות אותו .

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?