הצהרת כוונות: ניצחון גדול של צור שלום על דבוריה

רביעיית הכובשים. שחקני צור שלום רביעיית הכובשים. שחקני צור שלום
הקבוצה של קובי דנינו הוכיחה עליונות גם כאשר פיגרה בשני שערים. בראון: "חוסר הניסיון בליגה א' פגע בנו"

ערב המשחק בין מכבי צור שלום לבין מועדון ספורט דבוריה דיברו בשתי הקבוצות כי ניצחון במשחק הזה יוביל להתמקמות בצמרת הליגה, ואכן הקבוצה של קובי דנינו הציגה משחק מרשים שמתאים לקבוצת צמרת וניצחה בתוצאה 4:2.

צור שלום פתחה מצוין אבל דווקא דבוריה עלתה ליתרון לאחר שבדקה ה-24 נשרק פנדל לטובתה, והרכש החדש סארי חאג'י יחיא, כבש לזכותה. צור שלום המשיכה לתקוף אבל שוב דבוריה יצאה להתקפה אדירה בדקה ה-38 כאשר איתמר כהן פרץ מימין, העביר כדור נהדר למשה דבורה והאחרון קבע 0:2.

צור שלום סירבה לוותר ודקה לפני המחצית ואליד דרוויש הוריד כדור נהדר ברחבה לאיתמר גיטה שקבע 1:2. פחות מדקה לאחר מכן דרוויש בעצמו היה מדויק ברחבה וקבע 2:2.

המחצית השנייה הייתה באותו כיוון משמע בכיוון של צור שלום. דנינו שלח למגרש את החלוץ שלומי בן עשור שכבר בדקה ה-63 הגיע להזדמנות מצוינת אבל החמיץ, אך שמונה דקות מאוחר יותר כבר היה מדויק יותר וקבע מהפך 3:2.

בדקה התשעים קיבלנו את השער היפה במשחק כאשר ג'פרי ניסמבאום קיבל כדור על סף הרחבה, עבר ארבעה שחקני דבוריה וקבע את תוצאת המשחק 4:2.

קובי דנינו אמר לאחר המשחק: "אני כל כך מאמין בקבוצה שלי שלא דאגתי גם אחרי הפסדים. אני גאה בשחקנים שלי שעשו מהפך אדיר וזה מראה על אופי כאשר נכנסנו מצוין כבר מהדקה הראשונה ועד לדקה האחרונה".

מאמן דבוריה, אלעד בראון, אמר אחרי ההפסד: "אני חושב ששיחקנו 40 כדורגל טוב וכבשנו שני שערים ואף יכולנו לכבוש שוב אבל ספגנו מהצד השני ובגלל חוסר ניסיון בליגה א' ספגנו גם שיוויון לפני המחצית. נשפר מה שצריך לשפר לקראת המשחק הבא".



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
אין הגנה וגם אין אחריות
(מה זה משנה: 15:44 12-10-2019)
כבר נמאס לדבר על חוסר נסיון בליגה א תמשיכו כך ,, אין מגרש ביתי ,, אין קהל ואין הגנה ,, ללא שינוי תשחקו בליגה ב בשנה הבאה
2
מאמן
(עיסא: 16:34 12-10-2019)
אתה גאון של מאמן,אתה חושב שהמצאתה את הכדורגל,אתה יכול לעבוד על אלה מכפר דבוריה
3
אוי אלעד אוי
(צופה מהצד: 17:58 12-10-2019)
אלעד תקנה לך 100ק״ג מלח ותפזר על רגלי השחקנים
4
אלעד בראון מאמן עם אופי מוכשר ברמות אני מאמין באלעד שיכשיר את הקבוצה למיקום טוב בטבלה סבלנות יש שחקנים טובים שייתנו את הנשמה בהצלחה בהמשך
5
מאמן חלש שמתאים לליגת ילדים
(דבוריה : 19:30 12-10-2019)
דבוריה עם המאמן הזה מועמדת בטוחה לירידה לליגה ב בושה וחרפה איך בשבוע אחד הרס קבוצה רצינית והחליף שחקנים נהדרים בשחקנים שלא מתאימים לליגה ג בושה וחרפה דבוריה , מהר צריך להפטר מהאדם הזה לפני שיהרוס הכל
7
אוהד
(דבוריה: 21:30 12-10-2019)
קבוצה בלי הגנה חלק אחורי בלי אחריות חוץ מסארי שנראה טוב במשחק ראשון שלו להחליף חצי סגל לפחות
8
אכסאל
(דראוושה: 23:34 12-10-2019)
צריך לתת למאמן שקט מה קרה שדבוריה הפסידה פשוט לא עולים ליגה למה הלחץ הזה מה שראית מהאוהדים של דבוריה שכולם מאמנים ופרשני ספורט וכל אחד רוצה את החילוף שלו שיעשה צריך סבלנות תנו למאמן ולהנהלה קצת שקט ותראו קבוצה טובה צריך לחזק את ההגנה
9
כשלון
(באסל דבוריה: 17:18 13-10-2019)
קבוצה שמבקיעה שני שערים לא ממשיכה באותו קצב בחום שהיה .זה תפקידו של מאמן לבקש מהשחקנים להאיט את הקצב . כדי להשיג נצחון ראשון ברגע שהבקעת אתה צריך לסגור את המשחק .שילמדו מקבוצות אחרות
10
זעזוע
(א דבוריה: 17:36 13-10-2019)
הנהלת דבוריה חסרת הנסיון מיהרה להחליף מאמן על מנת לגרום לזעזוע בקבוצה .את האמת אנו מזועזעים יותר מחוסר הנסיון שלכם .אם תמשיכו כך אנחנו בדרך הנכונה לליגה ב.
11
תוהו ובלגאן
(עלי דבוריה: 20:16 13-10-2019)
אלעד בראוון ספגנו שוויון בגלל חוסר הנסיון שלך. מה אתה חושב שצריכים להבקיע חמישה שערים על מנת לנצח משחק.כל שחקן ששחרת עולה בדתי רמות על איתמר כהן .עצה אדון בראוון בנה את הקבוצה סביב מוסטפא כי הוא השחקן שיכול לנהל את המשחק.
12
דבוריה
(אחמד: 20:43 13-10-2019)
וסים עבאס בנה קבוצה סביב אמיר אבו ניל היו חסרים לנו שניים שלושה שחקנים במיוחד בהתקפה .באתם הנהלה מזעזעת והרסתם את הקבוצה תוך שבוע.הנהלה שלא מסוגלת להשאיר את אבו ניל בכל מחיר אינה ראויה לנהל קבוצה. הקבוצה בדרך לליגה ב כי אין עכשיו קבוצה. בושה מה שעדית
13
שחקנים לא כשירים צריך להחליף לכן יש מאמן נקודה
14
דבורייה
(פתחי : 12:23 15-10-2019)
אלעד בראון.תחליף מקצוע במקום מאמן כדור רגל ליך למכור תירס עדיף

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?