אור גדול ביפו: ניצחון חשוב בדרבי מול אזור
צמד מרשים. אילוז
מאת: שלומי והבה | 05.10.19 | 10:25
צמד שערים של אור אילוז הספיקו לקביליו יפו לנצח את הפועל אזור החלשה. אילוז: "כרגע אני מתמקד ביפו אבל רוצה להגיע לשתי הליגות הבכירות"
המשחק בין קביליו יפו לבין הפועל אזור הפך בשנים האחרונות לדרבי אזורי, אבל נראה כי העונה יש עליונות מוחלטת ליפו שניצחה בתוצאה 0:2.
אוהדי יפו אמנם הביעו אכזבה קשה מפתיחת עונה בינונית וההפסד בשבוע שעבר לאדומים אשדוד, כאשר רק 100 אוהדים הגיעו למשחק. יפו למעשה סיימה את המשחק כבר במחצית הראשונה כאשר בדקה ה-23 אור אילוז העלה את הקבוצה ליתרון ושתי דקות לפני המחצית אילוז הרשים עם שער נוסף.
במחצית השנייה ניסתה אזור לחזור למשחק אבל זה לא קרה, וגם שם מבינים כי אם הקבוצה לא תבצע זעזוע בקרב השחקנים אז היא עלולה לרדת ליגה מוקדם מהצפוי. עבור יפו מדובר בניצחון מול קבוצה חלשה אבל אוהדיה מצפים שאיציק ברוך יוכל להתעלות גם מול יריבות משמעותיות יותר וכאמור זה לא קרה בשבוע שעבר מול אדומים.
כוכב המשחק, אור אילוז, אמר לאחר המשחק: "אני חושב שלא רק אני ניצחתי את המשחק אלא כל הקבוצה. באנו מוכנים ונתנו הכל על המגרש. יש לנו קבוצה צעירה ותלכיד טוב ואם נצליח להתחבר עוד יותר ונמשיך לעבוד קשה אז ננצח גם קבוצות יותר בכירות בליגה. לגביי? אז כרגע אני ביפו ורוצה לעשות עונה טובה ביחד עם הקבוצה ולאחר מכן להתקדם לשתי הליגות הבכירות".
תגובות
+ הוסף תגובה