מאור זוהר: "לא מפתחים ציפיות"

מאור זוהר (אביחי דלאל) מאור זוהר (אביחי דלאל)
העולה החדשה ניצחה באזור משער של זוהר. שי ביטון הוחלף לפני המחצית, אסף כהן נפצע. חכים: "הפסד של נאיביות"

הפועל אזור אירחה במחזור הפתיחה את העולה החדשה מעיר הנמל והאקסים שי מאור ועמרי מנשה.

המשחק נפתח לעיני כ-400 אשדודים שהגיעו למגרש באזור וסיפקו אווירה נהדרת. המשחק היה מאוזן ברובו. בתחילת המשחק אסף כהן נפצע והוחלף על ידי ליאל לוי. בדקה ה-27 שי מאור החליט לזעזע את קבוצתו והחליף את שי ביטון הקשר בבלם שגיא כהן, ביטון לא אהב את החילוף וזעם בספסל.

בדקה ה-35, עידן חג'ג' הרים כדור ממצב נייח ומאור זוהר הקפטן השלים פנימה וקבע 0:1 שנשמר עד לסיום המשחק. ניצחון בכורה בליגה א' למכבי עירוני אשדוד.

מאמן הפועל אזור, יוסי חכים, לא היה מרוצה ממה שראה וקבוצתו רשמה הפסד שני ברציפות אחרי ההפסד בגביע למכבי יפו: "נאיביות, קבוצה חדשה. אנחנו קבוצה של ילדים שצריך לארגן אותם, בעיטה אחת לשער חטפנו גול. זה נכון שמדובר בשני הפסדים, זה הפסד זהה להפסד נגד יפו. היינו במצבים האלה, אנחנו יודעים איך להוציא את הקבוצה לדרך אחרת. זה לא קל לגבש 22 שחקנים חדשים".

כשנשאל האם אזור סגרה את הסגל אמר: "הסגל ממש לא סגור, יש לנו בעיה לא קטנה בחלק ההתקפי ואנחנו מחפשים אלטרנטיבות. חליפה חזר אבל הוא עדיין לא בכושר, הוא הפסיד חלק גדול מההכנה ולכן הוא נכנס לאט ולקצת זמן כשהוא יחזור ביחד עם עוד מישהו למעלה שיעזור, נקווה למצוא את הרשת במשחקים הקרובים".

בצד השני הסבירו כי מהלך המשחק לא היה חשוב כמו השגת הניצחון הראשון בליגה. כובש השער, הקפטן, מאור זוהר התייחס למשחק הראשון של קבוצתו בליגה א': "ידענו שבאנו למשחק קשה מאוד, קבוצה ביתית, מגרש שמאוד קשה להתחרות בו. פחות היה חשוב לנו איך להיראות בשלב הזה של העונה וקודם כל היה חשוב לקחת נקודות. הפנים קדימה לשבוע הבא. אנחנו לא מפתחים ציפיות, אנחנו רוצים לנצח כל משחק, זה בסך הכל משחק שני שלנו, אין כמו לפתוח את העונה בניצחון ושמח שכבשתי ועזרתי לקבוצה לנצח. מאחל לנו המון בהצלחה במשחק הבא".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
חכים
(אבי: 10:51 14-09-2019)
זה מה שקורה שלוקחים רק שחקנים של גיא ווייס ולא נותנים צ'אנס לשחקנים ללא סוכן
2
סרדינים
(בדיחה: 11:50 14-09-2019)
שכל הכסף של הסרדינים ילך רק לתרופות דורון פוזל שי מאור גוי ואספו רמס בבית
3
קבוצה מלהיבה
(עירוני אשדוד: 12:58 14-09-2019)
קהל מדהים יש להם בהצלחה מאחל אוהד קנאי של הרצליה תמיד היה לעירוני קהל טוב עוד בשנות ה 90
4
נקודה למחשבה
(עירוניה: 13:52 14-09-2019)
אזור שיחקה טוב , שלטה בהרבה בדקות במשחק. הבעיה של אזור שאין להם מי שידחוף את כדורי העומק להתקפה שלהם. יש להם כלים טובים בהתקפה ,שבירו שחקן מצוין שעשה להגנה שלנו חיים קשים. חסר להם מכניס כדורים והם יכולים להיות אחלה קבוצה.
5
אימפריה
(עירוניה: 14:54 14-09-2019)
צהובה יאללה עירוניה מלחמה
6
יוסי חכים לך הביתה
(חכים לך הביתה: 15:05 14-09-2019)
אין דרך אין שיטה אין כלום לך הביתה חכים
7
גנבו ניצחון
(בן: 20:49 14-09-2019)
אזור היו הרבה יותר טובים ומסוכנים במיוחד במחצית השניה אשדוד לא שיחקו כדורגל וגנבו ניצחון
8
אלה שלא
(אוהד ממורמר של אדומים: 12:41 15-09-2019)
היה להם כסף לאסלה עברו אותנו בטבלה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?