ויקטור גניש: "בעזרת השם נפתח ברגל ימין"

ויקטור גניש(שלומי גבאי) ויקטור גניש(שלומי גבאי)
מ.כ חולון ירמיהו תארח את שמשון כפר קאסם למשחק הרשמי הראשון שלה העונה. גניש:"אנחנו מוכנים לפתיחת עונה"

מ.כ חולון ירמיהו תפתח את העונה באופן רשמי מחר (ו') בשעה 14:45 כשתארח את שמשון כפר קאסם.

כזכור, חולון עלתה לשלב הבא בגביע אוטומטית וזאת לאחר שקריית גת הודיעה כי לא תתייצב למשחק ולכן פתיחת העונה של חולון נדחתה למחזור הראשון של הליגה. כמו כן, חולון החתימה השבוע את יניב בזיני שחקן ההתקפה מהפועל ראשון לציון שנכנס לסגל הקבוצה לקראת המשחק ובקבוצה מאמינים כי מדובר בכישרון ענק.

מאמן הקבוצה, ויקטור גניש, התכונן למשחק נגד שמשון כפר קאסם: "לפי מה שאני מתרשם ומכיר את חומר השחקנים, נבנתה שם קבוצה טובה. אנחנו קבוצה חדשה, אני הגעתי למקום חדש, זאת קבוצה שגם מבחינת חומר השחקנים הוא שונה משנה שעברה למעט כמה בודדים. הבאנו שחקנים חדשים זאת קבוצה שבאופן כללי טובה. אנחנו מוכנים לפתיחת העונה, ככל שנתקדם עם המשחקים יהיה יותר טוב. שום דבר כרגע לא יהווה תירוץ".

על העובדה שחולון עדיין לא פתחה באופן רשמי את העונה בגלל שקריית גת לא התייצבה למשחק הגביע: "היה לנו משחק אימון נגד הפועל תל אביב שזאת יחידת אימון טובה. עדיין זה לא רשמי, זה לא תחרותי. הליגה היא הלחם והחמאה, אני יודע מה המשמעות של גביע גם מניסיוני כמאמן שאימנתי בליגה הלאומית בגביע הטוטו. אנחנו באים לליגה בגישה שונה וזה הכל".

על כך שכפר קאסם מגיעה לאחר תבוסה:"אני לא מסתכל על זה. אני בטוח שמדובר בקבוצה טובה, לגביע חוקים משלו. הייתי במשחק, ברגע שהם ספגו את הגול הראשון אז המשחק היה יותר פתוח בגביע, ורצו לחזור, בגביע מתנהגים אחרת. זה שונה כי זה הלחם והחמאה הליגה, בעזרת השם נעשה את העבודה הטובה ביותר ונחזור עם פתיחת עונה ברגל ימין".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
השחקנים מסתלבטים עלייך
(בובה גניש: 05:59 13-09-2019)
שקוף שאתה בובה אין לך דרך שיטה סגנון כלוםםםם מאמן שמתאים למערכת ככה היית בכל מקום שאימנת
2
ל-1
(שחקן: 09:53 14-09-2019)
אל תבלבל תמוח אני שיחקתי אצל ויקטור והוא בסדר גמור

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?