כובשי השערים למגדל העמק (דאפר מחאמיד)
מאת: דאפר מחאמיד | 09.09.19 | 08:35
קרב מרתק בין מגדל העמק לבאקה אל גרבייה הגיע להארכה אך אביב כהן כבש את שער הניצחון ששלח את מגדל לשלב הבא
מחזור גביע המדינה הבטיח לא מעט קרבות מעניינים ואחד כזה היה אתמול בבית שאן, שם הפועל באקה אל גרבייה הודחה מהמפעל עם הפסד 2:1 להפועל מגדל העמק לאחר הארכה.
באקה אל גרבייה הגיעה בהרכב חסר וללא מועמר קראקרה, שכפי שפרסמנו נמצא בסאגה בין באקה לבין אום אל פאחם. מהצד השני, מגדל העמק הגיעה ללא המאמן, אילן סוויסה, שנמצא בטיפולים רפואיים ועוזרו, מוטי קריספיל, עמד על הקווים.
באקה פתחה טוב יותר את המשחק וכבר בדקה הרביעית ניר אברג'יל החמיץ מחמישה מטרים. בדקה ה-38 הגיע השער הראשון של באקה כאשר הגבהה של בן מלכה מצאה את ראשו של הבלם מוחמד קעדאן וזה בעט פנימה, 0:1.
מגדל העמק עלתה טוב יותר למחצית השנייה וכבר אחרי שמונה דקות הגיע שער שיוויון נהדר של הקפטן אופק מלול, שבעט בעיטה אדירה מ-25 מטרים.
הקבוצות לא הצליחו למצוא את ההכרעה בתשעים דקות ויצאו להארכה, שם הקצב עלה כאשר שתי הקבוצות הציגו משחק התקפי נהדר. בדקה ה-109 קשר באקה, מתנאל טדסה נשאר לבדו מול שער מגדל העמק ובעט למשקוף ומהצד השני יצאו האורחים למתפרצת וחלוץ הקבוצה, אביב כהן, כבש שער יקר ששלח את מגדל לשלב הבא.
עוזר מאמן מגדל העמק, מוטי קריספיל, אמר לאחר המשחק: "ראשיתי אני רוצה להקדיש את הניצחון לאילן סוויסה שהוא האחראי לקבוצה הזאת ואנחנו שולחים לו רפואה שלמה והניצחון הוא השכר שלנו לעבודה קשה. לא שיחקנו משחק גדול אבל השחקנים עבדו כל המשחק וראויים לניצחון. ידענו שבאקה קבוצה מצוינת שאף תדבר חזק בצמרת, אבל באנו מוכנים ועלינו לשלב הבא".
המאמן המפסיד אבי סבג אמר: "הקלישאה הקבועה עבדה כאשר אם אתה לא כובש אז אתה סופג. היינו צריכים לנצח בהפרש של חמישה או שישה שערים אבל עשינו טעויות והפסדנו. אני לוקח את הדברים הטובים והפחות טובים ונעבוד קשה כדי להתכונן למכבי טמרה שזה באמת חשוב לנו".
תגובות
+ הוסף תגובה