קרגולה: "אם השחקנים יבינו את הדרך שלי אז גם התוצאות יגיעו בהתאם"
מוכן לעונה החדשה. קרגולה (PayPerLens)
מאת: מיכאל וייסרמן | 01.09.19 | 13:06
לאחר ההישארות במאבקי ההישרדות אשתקד, בבקעת הירדן בנו את הקבוצה מחדש ומאמינים כי הקבוצה יכולה להפתיע בעונה הקרובה
עונה לא פשוטה עברה בשנה שעברה על הפועל בקעת הירדן. הקבוצה נלחמה רוב העונה בתחתית הבוערת ונשארה בליגה א' בזכות ניצחון על מכבי שדרות. בכל מקרה הקיץ החליטו במועדון על מהפכה וזאת על פי משנתו של המאמן אורי קרגולה, כאשר האחרון פותח עונה חדשה בראיון מיוחד.
איך אתה מסכם את ההכנות של הקיץ האחרון?
"אני חושב שכל הכנה היא באמת זמן ללמוד להכיר את השחקנים מיותר קרוב ופשוט לאט לאט להבין מה הכי נכון לעשות בליגה המון ניסויים".
מה הלקח שנלמד בעקבות מאבק ההישרדות מהעונה האחרונה?
"הלקח להמשיך ולעבוד לפי הסטנדרטים שלי והדרך שאני מאמין ואני בטוח שהשחקנים ימשיכו להבין מה אני רוצה אז התוצאות יהיו בהתאם".
מה המטרות של הקבוצה?
"המטרה שלנו להיות קבוצה שמחה שעובדת קשה מאוד מחוייבת ושמחה ואני גם מאמין שהתוצאות יגיעו בהתאם בעזרת השם בעזרתי וכמובן בעזרת השחקנים".
הבאת לא מעט שחקנים שלא בלטו בעונה האחרונה. איך נבנה הסגל?
"הבאתי שחקנים מצוינים שעשו עונה פחות טובה אבל לדעתי אילו שחקנים שירצו להוכיח שהם שווים הרבה יותר ואני מאוד מאמין בהם ולכן הם בקבוצה".
ברמה האישית עברת עונה הפכפכה. איך אתה רואה את העונה הקרובה?
"עברתי עונה לא קלה כאשר צברתי המון ניסיון גם להגיע לקבוצה במאבקי תחתית ולהישאר שנה שעברה היה הישג ועוד חוויה טובה. אני אישית מכוון הכי גבוה שאפשר ומבחינתי ידרוש מהשחקנים צמרת גבוה וברור לי שקבוצת צמרת היא לא הדיבורים אלא שוב בעבודה קשה והמון אופי ,וכל מאמן צריך לשאוף ולהאמין ובסופו של יום גם נהיה שם מבחינתי העונה ארוכה ואנחנו נימדד בסוף העונה לאן הגענו ומה עשינו, שתהיה לנו עונה מוצלחת אמן".
תגובות
+ הוסף תגובה