אופיר רגב
מאת: ניסים קמחי | 12.07.19 | 17:01
כך אמר יו"ר הפועל לוד, אופיר רגב, לקראת פתיחת עונת המשחקים בליגה ב' דרום ב'
בעונה האחרונה, יו"ר הקבוצה אופיר רגב, הצהיר בפתיחת העונה כי קבוצתו תתמודד על כרטיס העלייה ותבטיח את העלייה בשלב מוקדם של העונה אלא עד מהרה הפועל לוד מצא עצמה לאורך העונה בחלק התחתון כאשר הבטיחה עונה נוספת בליגה לאחר ניצחון במשחקי הפלייאוף התחתון.
לקראת פתיחת אימוני הקבוצה ביום ראשון, הקבוצה עברה מתיחת פנים בצד המקצועי ובסגל השחקנים. שלומי נגאוקר ויוסי אלגרבלי יאמנו בצוותא את הקבוצה יחד עם המנהל המקצועי שאול פלזנטל. דודי תייאר ישמש כמאמן הכושר של הקבוצה ושחר שמש ישמש כמאמן שוערים.
סגל הקבוצה שינה פניו העונה כאשר יוסי אלמו, חיים יפרח, רן בנישתי, אברהם אלמו, סהר טרטיר, גיא סלוצקי, נתנאל ניגאוקר, טובי אוריאן ואסף דיין. אסי אסולין ואפי מלכה חתמו לעונה נוספת בקבוצה. חלוץ הקבוצה בעונה שעברה, ליאור אסולין, צפוי גם כן להמשיך בקבוצה ובימים אלו שני הצדדים במשא ומתן בו צפוי החלוץ לחתום לעונה נוספת בקבוצה. ב-18.7 יום חמישי תארח הקבוצה למשחק אימון ראשון במגרש בלוד את הפועל קרית אונו.
יו"ר הקבוצה, אופיר רגב, אמר לדאבל פס: "הפועל לוד תהיה קבוצה חזקה שתתבסס על שחקנים צעירים ושחקני בית. השנה הפקנו לקחים מהעונה שעברה, אני נותן במה לשחקנים צעירים שסיימו גיל נוער ולא התקבלו בליגות הבכירות. יש לנו צוות מקצועי בראשות שאול פלזנטל יחד עם שלומי נגאוקר ויוסי אלגרבלי שיובילו יחד את הקבוצה להצלחות. רוצה להודות לראש הר יאיר רביבו ומנכ"ל העירייה אהרון אטיאס התומכים בקבוצה ועושים ככל האפשר למען הצלחת הקבוצה".
תגובות
+ הוסף תגובה