הדרי במעמד החתימה
מאת: דאפר מחאמיד | 02.05.19 | 09:17
המאמן שהעלה את הקבוצה לליגה הלאומית ימשיך עונה נוספת, וינסה להצעיד את אום אל פאחם להישג נוסף. הדרי: "שמח להמשיך כאן"
עכשיו זה רשמי - המאמן שמעון הדרי, שחתום על העלייה ההיסטורית של הפועל אום אל פאחם לליגה הלאומית, ידריך אותה גם בעונה הבאה. הדרי שהגיע לקבוצה במהלך העונה ואחרי פתיחה מאכזבת, הוביל אותה למקום הראשון תוך כדי שאום אל פאחם מקדימה ב-13 נקודות את השנייה בטבלה, באקה אל גארבייה.
אמש, אום אל פאחם חגגה את העלייה בנשף מפואר, שבו גייסה תרומות של מאות אלפי שקלים והיום, לאחר מו"מ שנמשך בשבועות האחרונים נחתם ההסכם לעונה נוספת עם ראשי הקבוצה, מוחמד אבו שלמה ואחמד אבו אלעם.
הדרי, המאמן הוותיק והמעוטר, שרשום בעבר על הישגים עם הפועל קרית שמונה והדריך בהפועל עכו, אחי נצרת ונצרת עלית, אמר: "אני שמח מאוד להמשיך במקום נפלא, בקבוצה נהדרת שמוקפת באנשים חמים, תומכים ושמחים. ההצלחה בעונה האחרונה מעניקה לנו את האמונה, שאום אל פאחם תגיע בעתיד לקדמת הבמה של הכדורגל הישראלי. זה יקרה צעד אחר צעד, ואחרי שנתבסס בלאומית. אני מאושר להמשיך ולהוביל את התהליך בצד המקצועי. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לראשי הקבוצה, לאוהדים הנפלאים, ולצוות שעבד לצידי ולשחקנים שהיו שותפים להישג ההיסטורי בעונה החולפת".
תגובות
+ הוסף תגובה