סבע התנצל בפני הנהלת כפר קנא וצפוי לחזור לקבוצה
הבין שטעה. סבע
מאת: מיכאל וייסרמן | 14.04.19 | 16:53
ראשי הקבוצה דרשו מהמאמן לתת הזדמנות לצעירים, האחרון הפתיע ביום המשחק ששינה את ההרכב ועזב. בהנהלת כפר קנא אמרו: "יש מדיניות למועדון וסבע צריך להבין זאת"
הפועל כפר קנא ספגה בסוף השבוע תבוסה כואבת 4:1 להפועל ירושלים אבל הסיפור המשמעותי קרה לפני המשחק' כאשר אחמד סבע עזב את המגרש. ל"דאבל פס", נודע כי הסיבה לכך הייתה עימות בין המאמן לחברי ההנהלה.
קברניטי המועדון הסבירו שכבר במהלך השבוע נערכה פגישה ביניהם לבין סבע' בה הוחלט לשתף עs לסיום העונה את השחקנים הצעירים של המועדון שלא זכו לדקות משחק במהלך העונה' בכדי לבדוק מי מהם ראוי להמשיך בקבוצה גם בעונה הבאה.
"המטרה שלנו הייתה להישאר בליגה ופחות מעניין אותנו הפלייאוף העליון. אנחנו רוצים לבנות שלד לעונה הבאה" אמרו ראשי הקבוצה.
סבע עצמו קיבל את הבשורה במהלך השבוע אבל ביום שישי החליט לשנות גישה והעלה את ההרכב החזק ביותר, אך בהנהלת כפר קנא חשבו אחרת וסבע עזב את המגרש.
במהלך סוף השבוע התרצה המאמן והבין כי שגה ואף התקשר לראשי המועדון והתנצל על התנהלותו. בכפר קנא קיבלו את ההתנצלות וסבע צפוי לחזור אך אמרו: "יש לנו מדיניות וגם סבע הבין זאת".
תגובות
+ הוסף תגובה