אופיר רגב. שמח על ההישארות
מאת: ניסים קמחי | 13.04.19 | 15:50
חניכיו של אופיר רגב רשמו ניצחון גדול מול בית"ר קרית גת, וחגגו עונה נוספת בליגה ב' דרום ב'
בית"ר קרית גת אירחה אמש (שישי) במגרש הסנטטי את הפועל לוד למשחק מבחן בו המנצחת תזכה עונה נוספת בליגה ב' דרום ב', והמפסידה תשחק במסגרת משחקי המבחן מול הפועל גדרה מליגה ג'.
על כר הדשא היו אלה שחקני הפועל לוד שבמחצית שנייה גדולה הוכיחו אופי רב עד לניצחון. בדקה ה-65 גזאו צקלה הוכשל ברחבה, ואפי מלכה דייק מהנקודה הלבנה וקבע 0:1 להפועל לוד.
לוד המשיכה לסכן את שערה של קרית גת, ובדקה ה-75 אפי מלכה בישל לאסי אסולין שפוגג את התקוות בקרב שחקני קרית גת כאשר כבש את שערו ה-6 העונה, 0:2 להפועל לוד. שלוש דקות לסיום המשחק, מבצע אישי של תומר ירוחם הסתיים בשער גדול.
הפועל לוד תשחק עונה נוספת בליגה ב' דרום ב'. בסיום המשחק חגגו שחקני הקבוצה יחד עם הצוות המקצועי בראשות, אופיר רגב ושאול פלזנטל, את הניצחון וההישארות בליגה ב'. בית"ר קרית גת תתמודד במסגרת משחקי המבחן מול הפועל גדרה מליגה ג' מחוז מרכז, על הזכות לשחק בליגה ב' דרום ב'.
מאמן הפועל לוד, אופיר רגב, אמר ל"דאבל פס" בסיום: "היום נשארנו בליגה ב', אבל ההשארות הזאת שווה חמש עליות. יש לי הרבה מה להגיד אבל אני ישאיר את זה לכתבה אחרת. הכותרת שלי למשחק ולעונה זה הפועל לוד נשארה בליגה עם תקציב אפס. נשארנו בליגה עם קבוצות כמו מ.ס דימונה, קריית מלאכי, עירוני מודיעין שהשקיעו מיליון שקל ובסוף שנה הבאה נשחק יחד איתם באותה ליגה, אין יותר מאושר ממני היום".
תגובות
+ הוסף תגובה