לא מוכנים לוותר. שחקני טבריה
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 05.04.19 | 09:37
בר הלל, מתנאל בן סימון ואהוד מערבי הגישו מכתב התראה לפני בקשה לפירוק הקבוצה, זאת בעקבות המשכורות והתנאים הסוציאליים שלא שולמו בחודשים האחרונים. עו"ד אוהד כהן: "נציגי המועדון מכפישים את שמם הטוב של מרשיי, השיקים שקיבלו בוטלו בחוסר תום לב. יש להם שבעה ימים להסדיר את העניין". הנהלת טבריה: "לא מפתיע, מחכים להעברת הכספים מהרשות המקומית"
שלושת שחקני עירוני טבריה, בר הלל, מתנאל בן סימון ואהוד מערבי, הגישו אמש (חמישי) מכתב התראה לפני בקשה לפירוק המועדון, זאת בעקבות החובות הכספיים, המשכורות והתנאים הסוציאליים, שטרם שולמו להם בעונת המשחקים הנוכחית והקודמת לה. בא כוחם של השלושה, עורך הדין אוהד כהן, מתאר במכתב שהועבר להנהלת עירוני טבריה, כי "חובכם המצטבר למרשיי עומד על 186,000 ש"ח, והריני להודיעכם כי אם לא תפרעו את החוב בתוך שבעה ימים ממועד משלוח התראה זו, הרי שבכוונת מרשיי להגיש בקשה לפירוק העמותה בבית המשפט המחוזי".
עו"ד כהן הוסיף כי "מסיבה שאינה ברורה, אך ככל הנראה בכדי לאלץ את מרשיי לוותר על זכויותיהם כחוק, נציגי הקבוצה מכפישים את שמם הטוב של מרשיי וזאת בבחינת הוספת 'חטא על פשע' – שכן לא די בכך שהשחקנים נותרו בחיסרון כיס אדיר, הם נאלצים כעת גם להתמודד עם פרסומים שקריים הפוגעים בהם פגיעה בלתי הפיכה במוניטין המקצועי שלהם".
בהתייחסו לשיקים שניתנו לשחקני טבריה וההוראה של הנהלת הקבוצה שלא להפקיד אותם, אמר עו"ד כהן: "המחאות השכר שקיבלו מרשיי בוטלו ללא סיבה לגיטימית ובחוסר תום לב ע"י העמותה, וזאת בניגוד לחוק. בנוסף, אפנה בימים הקרובים לרשם העמותות ואיידע אותו בהתנהלות הכלכלית של המועדון".
מהנהלת עירוני טבריה נמסר בתגובה: "קיבלנו את תביעת 3 השחקנים המושעים, דבר שלא הפתיע אף אחד במועדון. הם ממשיכים לכאורה לעשות הכל בכדי לפגוע בקבוצה בכל דרך אפשרית. לגופו של עניין - א. השחקנים קיבלו צ’קים אותם היו אמורים להפקיד רק בהוראת הנהלת הקבוצה כפי שעשו יתר השחקנים, אך הם בחרו על דעת עצמם להפקידם במטרה ברורה לפגוע בחשבון הבנק של המועדון. ב. השחקנים מייצרים לכאורה פרסומים שונים ושקריים במטרה ברורה להכפיש את חברי ההנהלה ואנו לא ניתן לכך יד ונגיב בהתאם עם האמת האמיתית ולא כפי שאותם שחקנים מנסים לייצר. ג. מועדון עירוני טבריה נתמך ע״י ועדת התמיכות של עירית טבריה וכפי שידוע מחכה להעברת התקציב לקבלת הכספים. לאחר מכן ישולמו המשכורות לכלל השחקנים בקבוצה כפי שהתחייב המועדון בחוזה שנחתם עימם בתחילת העונה. ד. השחקנים הללו בוחרים לברוח מהאחריות שלהם במצבה העגום של הקבוצה, ובכך שאף אחד לא ירצה לקחת אותם בשנה הבאה ובוחרים לתבוע את המועדון ממנו הם אכלו ושתו במשך השנים. אנו נגיב בצורה ההולמת ע״י עורכי הדין של הקבוצה. ה. כל השחקנים יקבלו את כספם עד השקל האחרון ואנו כמועדון לא נשאר חייבים לאף שחקן".
תגובות
+ הוסף תגובה