ברחה מהקו האדום: ניצחון חשוב לאסי גלבוע על קריית אתא

שחקני גלבוע חוגגים עם ברטקובסקי (דאפר מחאמיד) שחקני גלבוע חוגגים עם ברטקובסקי (דאפר מחאמיד)
הקבוצה של אבי סבג ממשיכה במסע הישרדות מרשים עם עוד ניצחון על קריית אתא שמתרחקת מהרצון לסיים בפלייאוף העליון

לגלריית התמונות לחצו כאן!

מסע ההישרדות של אסי גלבוע יכנס לדפי ההיסטוריה כאחד המשמעותיים בשנים האחרונות. ניצחון נוסף העלה את הקבוצה למקום ה-13 בטבלה.

הקבוצה של אבי סבג הציגה עוד משחק משכנע מול עירוני קריית אתא וניצחה בתוצאה 0:2. אסי פתחה מצוין וכבר בדקה ה-16 הגיעה להזדמנות מצוינת כאשר גדי מלסה העביר כדור רוחב לדן כהן, אבל האחרון בעט משישה מטרים מעל השער. המארחים המשיכו לשלוח ובדקה ה-20 לואיס זומה בעט מצוין אבל שוער קריית אתא הדף לקרן.

גדי מלסה (דאפר מחאמיד)
המחצית השנייה נפתחה כמו הראשונה. לאחר שלוש דקות מסירה מצוינת של זומה מצאה את ליאור ברטקובסקי והאחרון בעט פנימה וקבע 0:1.

גלבוע המשיכה לשלוט ובדקה ה-65 מסירה של גדי מלסה הגיעה שוב לברטקובסקי שמשמונה מטרים בעט פנימה וקבע 0:2.

שחקני גלבוע מאוחדים (דאפר מחאמיד)
קריית אתא נראתה רע והגיעה להזדמנות היחידה בדקה ה-74 כאשר שלומי בן עשור ניסה לנגוח מהרחבה, אבל הכדור שלו חלף מעל המשקוף.

מאמן קריית אתא, פטריסיו סייג אמר לאחר ההפסד: "המחצית הראשונה הייתה שקולה אבל השנייה הייתה בשליטה של אסי והגיע לה לנצח. ביכולת כזו לא מגיע לנו להיות בפלייאוף והחשש שלא נסתבך בתחתית".

מאמן אתא פטריסיו סייג (דאפר מחאמיד)
המאמן המנצח, אבי סבג, אמר לאחר המשחק: "מהדקה הראשונה שלטנו במשחק ורק ברבע השעה האחרונה כאשר ירדנו לשמור על התוצאה. כל מי שהיה במשחק ראה קבוצה אחת שבאה לשחק כדורגל והגיע לנו לכבוש עוד במחצית הראשונה. אני שמח שניצחנו ועליו מעל הקו האדום ושבוע הבא מחכה לנו משחק קשה מול באקה אל גרבייה שהיא קבוצה מצוינת ומאומנת, אבל אנחנו באים לקחת 3 נקודות".

כובש הצמד. ברטקובסקי (דאפר מחאמיד)


 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?