הכל או כלום: קריית מלאכי תארח את מ.ס דימונה
שחקני דימונה (אביחי דלאל)
מאת: שובל יעקבי | 14.02.19 | 14:58
מחר תארח קריית מלאכי את מ.ס דימונה למשחק עונה דרמטי בליגה ב' דרום ב'
קרית מלאכי מגיעה לאחר שבשבוע שעבר ניצחה 1:0 את מ.ס באר שבע בוסרמיל, עם שער בדקה הרביעית של אריאל טרבלסי וממשיכה עם רצף ניצחונות וכמות בלתי נתפסת של 34 שערים בשמונה משחקים וכרגע נמצאת במקום הראשון.
טרבלסי, שהגיע לפני שישה משחקים כבר כבש שבעה שערים במדים הכתומים וללא ספק מהווה חיזוק משמעותי למלאכי. קריית מלאכי באים דרוכים למשחק ולא מעוניינים כרגע להתראיין.
דימונה, הממוקמת במקום הרביעי בטבלה מגיעה לאחר חלוקת נקודות נגד קריית גת 2:2, עם שני שערים בדקות האחרונות של המשחק של דוד כהן (90') וערן זגר (92').
מאמן הקבוצה רונן וינשטיין התייחס למשחק הקרוב שיערך בקריית מלאכי: "בגדול על הנייר זה עוד משחק בו הקבוצה שתנצח תיקח שלוש נקודות. אנחנו מודעים לכך שמלאכי נמצאת בתנופה אדירה מבלי לאבד נקודות, לא סתם היא נמצאת במקום הראשון. אבל מצד שני אנחנו מסתכלים על עצמנו ומה אנחנו צריכים, וזה לא סוד שאנחנו צריכים נקודות וכמובן שנעשה הכל למען זה".
תגובות
+ הוסף תגובה