במהלך כל אימוני השבוע שעבר התכוננו בהוד השרון למשחק קשה נגד כפר קאסם בג'לג'וליה. על הנייר כך היה אמור להיות, אך במגרש הראתה הקבוצה של המאמן ערן דורון שבינתיים היא גדולה על הליגה בכמה רמות.
כבר בדקה השביעית עלו האורחים ליתרון ראשון כשמאור כהן עבר שלושה שחקני הגנה של כפר קאסם, הוציא כדור רוחב אל איתן טיקר שמ-14 מטרים בעט חזק לפינה של השוער, 0:1. הוד השרון המשיכה בלחץ על שערו של עבדאללה עאמר שהציל פעמיים את קבוצתו מספיגה נוספת. בדקה ה-24 כדור קרן של גל ברשן מצא את ראשו של הבלם יעקב קורצקי שנגח פנימה וקבע 0:2 מוצדק.

איתן טיקר מנער מעצמו שחקן הגנה של כפר קאסם. פתח את מסכת הכיבושים (צילום: שלומי גבאי)
כעבור דקתיים הגיע השער השלישי במשחק שהיה היפה ביותר. מהלך מסירות נהדר בין אלי שפיאן לרע אשד וגל ברשן השאירו את הראשון מול עאמר. שפיאן לא התבלבל ומקרוב קבע 0:3 לאורחים. עד לסיום המחצית הראשונה הורידו ההוד השרונים הילוך והתוצאה נותרה בעינה.

עבאס טהא (בכחול) מנסה לעצור את גל ברשן. בהוד השרון ציפו למשחק קשה (צילום: שלומי גבאי)
פתיחת המחצית השנייה הייתה שקולה עם כמה החמצות מצד שתי הקבוצות ובהזדמנות זו נציין את הגנת הוד השרון שספגה העונה רק שני שערים, כולל בגביע. בדקה ה-80 השלים שפיאן צמד שמול שער ריק כבש את הרביעי ונתן את האות לפתיחת החגיגות שהיו שמחות יותר כשהתקבלה הבשורה על התיקו של מ.ס. טירה, היחידה שעוד נושפת בעורפה של הקבוצה הלוהטת בליגה ג' שרון.

עבדאללה עאמר בולם את איתן טיקר. הציל את קבוצתו מספיגות נוספות (צילום: שלומי גבאי)
אמנם קצת מוקדם להכתיר את הוד השרון כבר עכשיו כעולה בטוחה, אבל התוצאות שלה מפתיחת העונה מדברות בעד עצמן ומראות שהיא ראויה לשחק בעונה הבאה בליגה ב'. ההצלחה הגדולה שלה העונה נזקפת לזכותו של דורון, שהכדורגל זורם בדמו. "אנחנו עובדים קשה. טוב אולי לא קשה, אבל נכון. לפעמים האימון יותר מאתגר מהמשחקים אבל אנחנו לא מטיילים לשום מקום. עברנו יותר מדי בשביל להתחיל לחגוג אחרי שליש עונה. עדיין לא פתחנו פער ומוקדם מדי לחגוג. אנחנו מתחילים בכל שישי מחדש עונה שמסתיימת אחרי 90 דקות". המאמן ההוד השרוני גם התייחס למשחק הגביע בשבוע הבא: "אני סקרן אם נוכל להתמודד שווה בשווה עם קבוצה מליגה א'. אני חושב שהבעיה הגדולה ביותר שלנו תהיה בעובדה שאנחנו מתאמנים שלוש פעמים בשבוע במקום ארבע. זהו חסרון גדול כיוון שעיקר העבודה על כושר הגופני באה מנפח האימון כמו כן בחוסר זמן שמשאיר נושאים שלמים בלתי מכוסים".

ערן דורון. לפעמים האימון יותר מאתגר מהמשחק (צילום: שלומי גבאי)
תגובות
+ הוסף תגובה