ניצחון יקר. שחקני מגדל העמק (קובי פורטל)
מאת: קובי פורטל | 29.12.18 | 15:28
אביב כהן כבש את השער היחידי במשחק שהעניק לקבוצתו שלוש נקודות סופר חשובות. מנגד, אופיר עזו נותר חסר אונים
לגלריית התמונות המלאה לחצו כאן!
משחק התחתית הסוער שנערך אתמול (שישי) במגדל העמק בין המקומית להפועל ירושלים, הסתיים בניצחון קטן של המארחים בתוצאה 0:1 משער של אביב כהן.
רמת המשחק לא הייתה ברמה גבוהה, אך שחקני מגדל העמק הוכיחו הקרבה ורצון שניצחו בסופו של דבר את המפגש בין השתיים.
ערב לפני המשחק לא היהה ברור אם שחקני היריבה אכן יופיעו למשחק בעקבות אי תשלום המשכורות, בסופו של דבר התייצבו חניכיו של אופיר עזו בהרכב חסר וכשהם לא התאמנו בשבועיים האחרונים. המאמן ריצה עונש הרחקה והעביר את ההוראות מהיציע.
.jpg)
לאחר כמעט חודש חזרה מגדל העמק לאחר במגרשה הביתי וכר הדשא היה נפלא. מרגע שריקת הפתיחה שחקניו של אלי מזרחי השתלטו על המשחק, החזיקו יותר בכדור, הצליחו להניע, אך לא הגיעו למצבים מסוכנים לשער עד הדקה ה-27. אופק ברזני הגביהה כדור נהדר מאגף שמאל, אביב כהן גלש ודחק פנימה,
0:1 מגדל העמק.

30 שניות לאחר שער היתרון, הפועל ירושלים הייתה כל כך קרובה להשיג את שער השיוויון כאשר כדור עומק נשלח לעבר דקל כהן שמול עומרי אלון בעט החוצה, הזדמנות גדולה לאורחים.

במחצית השנייה שחקני ירושלים החלו להתעורר מעט ואף איזנו את יחסי הכוחות במרכז השדה. מסיבה לא ברורה מגדל העמק חזרה אחורה ואפשרה ליריבה ללחוץ, אך ללא שום תועלת. בסיום, 0:1 חשוב מאוד לביתיים שהגדילו את הפער משלוש הקבוצות האחרונות.
תגובות
+ הוסף תגובה