טסלפפה: "כפר סבא פייבוריטית במשחק הזה"

יכול לעלות למקום הראשון. טסלפפה יכול לעלות למקום הראשון. טסלפפה
בנס ציונה רוצים להמשיך את המומנטום החיובי כאשר הקבוצה עשויה לעלות למקום הראשון במידה ותנצח הערב

המשחק המרכזי של המחזור ה-15 בליגה הלאומית ייערך הערב (שני) בלויטה שם הקבוצה המקומית תארח את סקציה נס ציונה.

כל תוצאה במשחק הזה תוריד את הפועל קטמון מהמקום הראשון כאשר ניצחון של כפר סבא או תיקו יחזיר את הקבוצה של ארז בנודיס לראש הטבלה. מאידך, הלהיט החם של הליגה, נס ציונה, תעלה למקום הראשון במידה ותנצח במשחק.

במועדון מנסים לעצור את רחשי הרקע והמאמן עופר טסלפפה אמר לקראת המשחק: "אנחנו עושים עונה מצוינת עד כה ורוצים להמשיך ליהנות מהעונה הזאת. כפר סבא פייבוריטית במשחק הזה אבל נבוא להילחם כמו שעשינו בכל משחק עד כה. אני מאמין בסגל שלי ובכלל מצפה לנו שבוע קשה עם משחקי ליגה ומשחק גביע המדינה מול הפועל חדרה".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
נס ציונה מנצחת 3:1
(אבי: 13:02 17-12-2018)
נס ציונה מנצחת את המשחק ובקלות .... כפר סבא לא תעמוד בלחץ...
2
נס ציונה אלופה.
(הכתום עולה : 14:09 17-12-2018)
מאמן שאומר שכפס עדיפים עלינו הוא מאמןלוזר כנראה שהוא לא מעריך את הקבוצה שלו
3
נס ציונה אלופה.
(הכתום עולה : 14:19 17-12-2018)
עופר איך אתה מדבר כנראה שאתה לוזר בנשמה כך מדבר מאמן פחדן שלא מעריך את מה שיש לו בקבוצה
4
עופר הם לא פיבוריטים
(אבי: 17:41 17-12-2018)
אנחנו יותר טובים מהם
5
אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה וכולם יודעים את האמת שזה נובע מקנאה, לוזר או לא לוזר הוא שם אותך מקום ראשון עם תקציב של התחת, מאמן שמשחק סופר התקפי הוא תותח על, זה שהוא מנמיך ציפיות זה בגלל לוזרים כמוך אוהד של הצלחות, הגיע הזמן שתלך לישון על האף.
6
לכל המגיבים
(דני: 19:37 18-12-2018)
אתם כאלה נאיבים,עופר עשה הפוך על הפוך ועשה מלחמה פיסכולוגית על כפר סבא

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?