נותרה בראש: למרות התיקו מול "רובי שפירא", באקה במקום הראשון

ויצמן מנסה לעצור את קדוסי (וואסים מוואסי) ויצמן מנסה לעצור את קדוסי (וואסים מוואסי)
הקבוצה של חסן פדעוס סבלה מחוסר ריכוז ליד השער וסיימה בתיקו. קדוסי כבש לאורחים, מרדכי איזן

לגלריית התמונות המלאה לחצו כאן!

יריבות קשה נרשמה במשך כל השבוע בין אנשי הפועל "רובי שפירא" חיפה לבין אנשי הפועל באקה אל גרבייה כאשר החיפאים התקשו למצוא מגרש ביתי ואילו באקה סירבה פעמיים להעביר את המשחק ליום חמישי. לבסוף, המשחק נערך באצטדיון הסינטטי בפתח תקווה.

באקה הגיעה למשחק בידיעה כי יריבתה לצמרת, הפועל אום אל פאחם, איבדה נקודות, וחניכיו של חסן פדעוס רצו להגדיל את הפער ופתחו בסערה כאשר אוהד קדוסי כבש שער כבר בדקה ה-16.

קדוסי חוגג את השער הראשון (וואסים מוואסי)
באקה המשיכה לשלוט לחלוטין כאשר שחקני "רובי שפירא" כלל לא סיכנו את שערו של גיא סאלם. גם המחצית השנייה הייתה במגמה דומה כאשר שחקני באקה הגיעו פעם אחר פעם למצבים קורצים, אבל החמיצו. מהצד השני "רובי שפירא" עקצה כאשר בדקה ה-62 ליעד מרדכי קבע את השיוויון. בתוספת הזמן דרשו אנשי באקה פנדל שלא נשרק והקבוצות סיימו בשיוויון.

שער השיוויון של מרדכי (וואסים מוואסי)
שחקני "רובי שפירא" חוגגים (וואסים מוואסי)
האירוע המכוער של המשחק קרה דווקא לפניו כאשר המנהל הספורטיבי של הפועל "רובי שפירא" חיפה, מיקי קופל, ככל הנראה לא אהב לאחרונה את הביקורת באתר "דאבל פס" לכאורה, וניסה למנוע מעיתונאי של האתר להיכנס למשחק, כמובל שללא הצלחה מאחר וזה מנוגד לחוק. שחקני "רובי שפירא" אולי ראויים לצמרת הגבוהה, אבל המנהל הספורטיבי שלה בהחלט שלא.

שחקני באקה באים בטענות לשופט (וואסים מוואסי)


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
באקה לא מועדון
(אבו עלי : 07:36 19-11-2018)
מועדון עם הנהלה אבו עלי .
3
קשה למצוא קשר בין התוכן לבין המציאות
4
באקה אל גרבייה
(קעדאן זהיר: 22:19 19-11-2018)
אני פונה לשופט בשאלה ! מדוע לא שרקת פנדל ? הכשלה ברורה מאוד . למה עשית זאת ?! צלמנו את ההכשלה המכוונת הברורה. אני והפועל באקה באקה מחכים לתשובה ממך ותודה מראש.
6
שלומי ווהבה
(מיקי קופל: 04:45 20-11-2018)
אין לי מושג מי זה שלומי ווהבה. מעולם לא ראיתיו. זוהי דיבה קשה ולשון הרע. מעולם דאבל פס לא ביקרו אותי כך שאין סיבה למה שכתב. אינני עוסק באבטחה או בהכנסת אורחים לשטח סטרילי, לאחר הקללות הקשות של האיש הזה:סרטן, אני אזיין אותך חשבתי בכלל שהוא עוד אוהד

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?