מאת: מערכת אתר דאבל פס וערוץ הספורט | 25.10.18 | 23:12
איזו פתיחה סוערת למחזור העשירי בליגה הלאומית, בכל מובן המילה, כולל גשם משוגע באצטדיון רמת גן. הפועל קטמון השיגה 0:1 קטן בחוץ מול הפועל ר"ג, אחרי משחק רב אירועים, שהסתיים בשלושה מורחקים, כולל המאמן של האורחת ניר ברקוביץ'.
מוליכת הטבלה קטעה רצף של שני משחקים ללא ניצחון בזכות שער בדקה השנייה של עדן דהן. גם בלי ליאור זדה המאמן, שהורחק משני משחקים בפועל ולא עמד על הקווים הערב, אחרי שעמד לדין בעקבות מילים שהופנו לשופט ביום שישי האחרון מול לוד, הירושלמים הסתדרו עם גולן חרמון כמאמן מחליף.
מנגד, האורדונים הגיעו עם רצף של שני ניצחונות, אבל לא הצליחו לנצל את המשחק הביתי כדי להמשיך את מסע ההתאוששות. המשחק התארך עם 12 דקות של תוספת זמן בסיום בעקבות הפסקת ההתמודדות לאחר תקלה בעמוד תאורה, ועדיין המארחים לא ניצלו זאת. שופט המשחק פסל להם פנדל עמוק בתוספת הזמן, דבר שתסכל אותם מאד.
תגובות
+ הוסף תגובה