בהפועל פ"ת מאוכזבים: "נותנים ליריבות להבקיע שערים קלים מדי"

עוד תוצאת תיקו למלאבסים (הפייסבוק הרשמי של המועדון) עוד תוצאת תיקו למלאבסים (הפייסבוק הרשמי של המועדון)
המלאבסים אמנם חזרו מפיגור, אך הם עדיין ממוקמים במקום האחרון לאחר שרשמו תיקו שני ברציפות. שחקן בקבוצה: "אנחנו חייבים להשתפר משמעותית, יש כאן סגל שמסוגל להרבה יותר"

בהפועל פתח תקווה יודעים כי למרות שהקבוצה עברה קיץ קשה ועונש של מינוס נקודות, עדיין היא בעלת סגל שחקנים שיכול להוביל אותה ליעדים כמו פלייאוף עליון ועל אף זאת המטרה של המועדון היא קודם כל להישאר בליגה.

הקבוצה סיימה בשני בתוצאת תיקו שנייה ברציפות לאחר שהצליחה לחזור מפיגור ולקבוע 2:2 מול הפועל ראשל"צ. אומנם מדובר במשחק חוץ אך עדיין בקרב החניכים של מסאי דגו יש תחושת אכזבה כיוון והקבוצה לא צוברת מספיק נקודות ולא מצליחה להכריע חלק גדול מהמשחקים (במאזנה ארבע תוצאות תיקו).

בשיחה עם אחד מהשחקנים הבכירים של הקבוצה ניתן לשמוע על התחושות : "ידענו שמדובר במשחק חוץ קשה אך עדיין ציפינו לקחת את שלושת הנקודות, אנחנו צריכים לחזור למגמת הניצחונות ואני מקווה שזה יקרה כבר ביום שישי". עוד הוסיף: "אנחנו חייבים להשתפר משמעותית, יש כאן סגל שמסוגל להרבה יותר. לא הגיוני שניתן ליריבות שלנו להבקיע שערים קלים מדי".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
תנו לאיתי לוי לשחק
(יוסי לוי: 11:22 25-10-2018)
יש לכם את הכישרון הכי גדול בארץ על הספסל תנו לו לשחק וקצת סבלנות והכל יהיה טוב
2
יש לנו מאמן גונב דעת
(יוסי: 12:29 24-10-2018)
תתחיל לעבוד ולתרגל במקום לקשקש כל היום בתקשורת
3
די כבר עם ההסברים בשקל , תתחיל לאמן וולצוות את השחקנים הנכונים
4
קבוצה ללא עתיד בכדורגל .... אוהדים שלא יודעים לפרגן ... שנאת חינם ... יש לי בחילה שאני שומע הפועל פתח תקוה
5
בזבוז זמן וגנבת דעת
(מועדון עלוב ומחוסל: 17:13 25-10-2018)
הכל מגוחך כולל גן הילדים הנקרא הכחולה
6
איך נפלו גיבורים
(יצחק: 20:29 03-11-2018)
מישהו ראה את הפועל פ"ת? לא הקבוצה המתחזה כיום בשם הזה!איפה הקבוצה שכל שנה רצה לאליפות? לגביע המדינה?לגביע הטוטו?שהרכיבה חצי נבחרת? מה יש היום? קבוצה מנוהלת ע"י אספסוף!!!!עד שלא תבוא פיגורה רצינית עם כיסים עמוקים ומלאים בכסף,חבל על הדמעות.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?