אוהדי שפרעם למתנאל טדסה: "כושי מסריח"

טדסה (נזיה סולטאן) טדסה (נזיה סולטאן)
אירוע מכוער במהלך משחק הניצחון בין שפרעם לטירה. הקשר: "אין לזה מקום בכדורגל הישראלי". מהמועדון נמסר: "נבדוק את הדברים"

היום (שני) נערך משחק בין הפועל שפרעם לבין מ.ס. טירה. האורחת אמנם ניצחה 1:2, אך האירוע המרכזי שייך שוב לרקע גזעני. לפי דיווחים שהגיעו מנוכחים שהיו במגרש חלק מאוהדי שפרעם קראו לקשרה של מ.ס. טירה, מתנאל טדסה ״כושי מסריח".

הקשר קיבל אופן קשה את האמירות שהגיעו מהיציע ואף חלק מחבריו לקבוצה פנו ליציע אוהדי שפרעם וביקשו להפסיק.

טדסה עצמו אמר: "אין לזה מקום במגרשי הכדורגל. היה לי מאוד קשה לשמוע את הדברים שהגיעו מהיציע. אני נגד גזענות. בטוח שגם חלק גדול מהאוהדים של שפרעם".

מהנהלת שפרעם נמסר בתגובה: "לא שמענו על המקרה, אבל אם באמת קרה מקרה כזה ואוהד אמר את הדברים האלה אנחנו מתביישים בו. אנחנו נגד גזענות. יש בקבוצה שלנו שחקנים ערבים, דרוזים, יהודים ומעוד הרבה מגזרים. אנחנו נבדוק את הדברים".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
היה במגרש
(היה במגרש: 22:16 15-10-2018)
אני הייתי במגרש ואכן הושעו כנגד השחקן קריאות גזעניות בנוסח " כושי מסריח" . הקבוצה צריכה להעניש . שפרעם אתם בושה .
2
אוהד טירה
(אוהד טירה : 22:28 15-10-2018)
זו בושה אם באמת זה קרה חבל שהכדורגל אצלנו בארץ נגרר לדברים האלו . אני מקווה שיטפלו במקרה הזה במהירות רבה . כי זה כבר עבר כל גבול

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?