ליאור זדה: "רוצים להשיג תואר ראשון למועדון"
ליאור זדה
מאת: רואי יצחק | 24.09.18 | 19:41
בהפועל קטמון מוכנים לגמר גביע הטוטו מול הפועל מרמורק, המאמן: נעשה הכל כדי להשיג כבר מחר את אחת מהמטרות שהצבנו לעצמנו בתחילת העונה". יו"ר הפועל מרמורק אילן סגל על המפגש: "עשינו את כל ההכנות כדי להביא תואר לשכונה"
גמר גביע הטוטו יצא לדרך מחר (שלישי 19:45) כאשר אצטדיון רמת גן ייארח את הפועל קטמון והפועל מרמורק למפגש מסקרן על התואר הראשון של העונה.
שתי הקבוצות מגיעות למשחק במצב שונה לחלוטין, מצד אחד קטמון אומנם הפסידה במשחקה האחרון להפועל כפר סבא, אך הירושלמים רשמו עד כה פתיחת עונה מצוינת שכוללת ארבעה ניצחונות מתוך חמישה משחקים. בצד השני במרמורק יכולים להיות מאוכזבים מפתיחת העונה של הקבוצה שהצליחה להשיג שלוש נקודות בלבד מתוך חמש עשרה אפשריות. אך בשתי הקבוצות ינסו לשים את הליגה בצד ולהתרכז בדבר אחד והוא השגת תואר ראשון בדמותו של גביע הטוטו.
בקטמון מצפים ללפחות אלף אוהדים שיגיעו לתמוך בקבוצה בגמר, המאמן ליאור זדה התייחס למפגש ואמר: "יש התרגשות ורצון אצל כולנו לעשות היסטוריה ולהשיג תואר ראשון למועדון. אנחנו רוצים להמשיך לייצר ולבנות מסורת מנצחת. מצפה לנו משחק קשה מאוד ונעשה הכל כדי להשיג כבר מחר את אחת מהמטרות שהצבנו לעצמנו בתחילת העונה".
גם במרמורק מצפים ומקווים לכמות ראויה של אוהדים. היו"ר אילו סגל התייחס לתחושות בקרב הקהל: "עשינו את כל ההכנות כדי להביא תואר לשכונה , השחקנים הבטיחו לתת את הכל להביא את הגביע ואני קורא לכולם להגיע לעודד ולתמוך"
תגובות
+ הוסף תגובה